Spomaľte! A váš sexuálny život sa rozbehne...

Rutina za dverami spálne skôr či neskôr postretne každý pár. Nie je výnimočné, ak sa potom sexuálna aktivita stane akousi povinnosťou, ktorú si treba čo najrýchlejšie splniť. Ale to rozhodne nie je správna cesta.

07.09.2016 07:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Venovať viac času intímnemu životu je preň prínosné.
debata

Väčšina sexuológov sa zhodne, že v prípade, ak do intímneho života vstúpil stereotyp, partneri musia byť naklonení tomu venovať mu viac času a energie. Práve správna „starostlivosť“ o váš intímny život mu môže dodať druhý dych, alebo oživiť a predĺžiť intenzívnu vášeň, ktorú ste kedysi prežívali.

Pomalý rozbeh

Ak pôjdete na sex pomalšie, zmiernite stres a tlak, ktorý s tým súvisí. Uvoľnená atmosféra, neha, jemné dotyky, čas, ktorý venujete partnerovi – to všetko sa zúročí v intenzívnejšom prežívaní spoločných chvíľ.

Intimita

Spoločné momenty v náručí, spojené s dotykmi a bozkami zvyšujú intenzitu vzájomnej intimity. Toto fyzické, ale aj duševné spojenie je základom pre dobrý sex a tiež pre dosiahnutie orgazmu a pocitu akejsi milovanej spolupatričnosti.

Relax

Pre intímny život je veľmi dôležitý byť oddýchnutý. Nesiľte sa do toho, aby ste si naplnili povinnosť. Pokojne sa sexu venujte počas víkendu, v dni, keď máte trochu viac času na oddych a naberanie nových síl. Aj samotný sexuálny akt bude potom energickejší a intenzívnejší.

Kreativita

„Neodbyť“ si sex za pár minút, ale venovať mu viac času prebúdza pocity kreativity a nové nápady. Strávte v posteli spolu viac času. Alebo sa presuňte do kuchyne či kúpeľne. Fantázii sa medze nekladú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #sex #partner #dotyk #Intimita #pomaly

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....