Správanie, ktoré muža zaručenie dovedie k nevere!

Neverné chúťky nie sú vždy výsledkom mužských hormónov, ega a túžob.

26.08.2016 07:00
nevera, vzťah, problém Foto:
Máloktorý muž chce odísť z tohto sveta bez splnených túžob, ktoré má na dosah.
debata

Stane sa, že sú reakciou na správanie polovičky, ktoré nutne produkuje chuť užiť si inde. Je to ako zákon akcie a reakcie, ktorý funguje ako hodinky.

Chladný pocit vo vzťahu

Sex je ohnivým elementom vzťahu. Bez neho sa aj spoločné stolovanie stane časom nudné a namiesto rozhovoru medzi sebou si pustíte radšej rádio. Bez náruživosti zo strany ženy muž začne vyhľadávať náruč, v ktorej bude cítiť túžbu, život a horúčavu. Nie je preto výnimkou, že partner podvedie krásku ako obrázok so ženou priemerného zjavu. Rozdiel je vo vnútornom ohni. Ak ním partnera neohrejete, nutne odíde do inej postele.

Neuspokojené chute

Tentoraz nehovoríme o tom, či bude nevera dlhodobá, alebo len na skúšku. Príde však čas, keď muž pochopí, že má niekoľko nesplnených snov. Hovorí sa tomu aj kríza stredného veku, alebo druhý dych. Ak viete o partnerových sexuálnych želaniach, ale nechcete mu ich vyplniť, buď za ne zaplatí hotovosťou, alebo skúsi šťastie u inej v mileneckom vzťahu. Málokto chce odísť z tohto sveta bez splnených túžob, ktoré má na dosah.

Málo ocenenia

Hlavným znakom, že muž pociťuje zo strany partnerky menej ocenenia je samochvála. Ak spozorujete, že partner začína pred vami prezentovať svoje klady, výhody a pozitíva, akoby šuchoril perie pred aktom párenia, treba spozornieť. Dáva na známosť, že potrebuje viac oceniť. V tomto momente sa to dá ešte dobre zvrátiť, no so samochválou si rovnako ako s osamelou rozkošou chlap dlho nevystačí. Čoskoro začne hľadať piedestál svojho mužstva u inej.

Nevšímavosť

V tomto ohľade sú často na vine obaja, ale niekedy je práve žena tá, ktorá môže spraviť prvý krok k tomu, aby partner nevycestoval za inou. Ak sa stretávate v kuchyni a neprehodíte milé slovo, poriadne sa nerozlúčite, nezvítate, ste ako dvaja spolubývajúci, čo majú len spoločný rozpočet a posteľ, muža to bude nudiť na smrť. Až tak, že aj románik, neveru a krátkodobé dobrodružstvo bude vnímať ako požehnanie.

Pozor na mužské záľuby

Vždy budú trochu ako malé deti. Nadchnú sa knihou, prírodou, novou technickou hračkou, čímkoľvek. Ak však nechcete zdieľať nadšenie, je to pre partnera problém. Mnoho žien taktiku zdieľanej radosti používa, aby s chlapom zdieľali aj periny. Hoci len v mileneckom azyle.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #problém #nevera #nevšímavosť #záľuby

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...