Nemáte pri sexe orgazmus? Takto si môžete pomôcť!

Niekedy sa partnerovi jednoducho nedarí uspokojiť želania partnerky stopercentne.

05.08.2016 14:30
sex, intimity, orgazmus Foto:
Pri milovaní sústreďte svoje myšlienky len na pocity rozkoše.
debata (1)

Namiesto zúfania a predstierania je na čase dopomôcť si vlastnými zlepšeniami. Stačí pár zmien a uvidíte, ako sa vám všetko bude zrazu páčiť.

Vibračný krúžok

Muži nemajú radi situácie, keď im naznačíte, že na váš orgazmus sú krátki. No zároveň vás chcú uspokojiť a nesmierne milujú technické inovácie. Preto stačí, ak do postele donesiete vibračné krúžky na penis. Sú stvorené nielen na to, aby pri klasickej súloži stimulovali váš klitoris, ale zlepšujú potešenie aj samotnému partnerovi. Ide o zaujímavé technické prvky, takže si s nimi užijete rozhodne dostatok zábavy.

Ukáže, čo vám chýba

Partner si rád nechá pri sexe pomôcť a preto vôbec nemusíte cítiť výčitky, ak pri milovaní sama pomôžete svojmu telu napríklad dráždením klitorisu. Pri polohe odzadu alebo z boku pokojne nasmerujte svoje prsty na vrcholček slasti. Prípadne rovno uchopte partnerovu dlaň a ukážte mu, že to môže skúsiť aj inak ako obvykle. Nie je to žiadna tragédia ani urážka jeho snahy. Ide o spoločnú cestu, ako sebe spravíte dobre a jemu pomôžete byť ešte lepším.

Zamerajte sa na prsia

Muži ich zbožňujú, ale priamo pri milovaní ich väčšina zanedbáva. Aj to môže byť dôvod, prečo vaše telo nenaštartuje do maximálnej miery rozkoše. Niektoré ženy dokonca dosahujú spontánny orgazmus len dráždením bradaviek a preto ak im partner nevenuje pozornosť, pokojne si ich počas milovania hladkajte, dráždite, ťahajte, je jedno, akú techniku použijete. Robte si dobre. Sama zistíte, čo vašim prsiam a bradavkám vyhovuje, aby vyvolali počas klasickej súlože úplne nové, ešte intenzívnejšie pocity.

Absolútne sa uvoľnite

V praxi to znamená, že prestanete myslieť. Pri milovaní nemôžu existovať žiadne problémy, nezodpovedané otázky, či výčitky. Jednoducho sústreďte svoje myšlienky len na pocity rozkoše. Prežijete ich naplno sústredená a všetko ostatné nech pre vás prestane existovať. Výrazne si tým vylepšíte sexuálny zážitok.

Pracujte s vagínou

Netreba ostať pasívnou pohybmi ani sťahmi vagíny. Kegelove cviky nie sú vhodné len na tréning mimo sexuálnej aktivity. Aj pri milovaní nimi viete partnera jemne zovrieť v sebe, vytvoriť tlak a potešiť tým nielen vašu polovičku, ale aj vaše telo zareaguje inak a lepšie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #sexuálne techniky

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...