Netradičné recepty na lásku, ktoré odoženú každú neveru!

Udržať si partnera neznamená mať len navarené a nohy od seba podľa potreby. To by dokázala muža udržať pri sebe každá jedna.

30.07.2016 08:00
muž, žena, láska, sex, spánok, posteľ, láska,... Foto:
Ak dokážete muža podporiť v ťažkých chvíľach, bude vo vzťahu spokojný.
debata (2)

Dôležité je podľa vedcov aplikovať na partnera elixír nepríťažlivosti pre okolie. Občas sa teda musíte v záujme lásky premeniť na bosorky.

Čáry – máry, verní partneri!

Tak jednoduché to nebude. Muži sú prirodzene naklonení k tomu, aby prelomili okovy partnerstva, ale len vďaka tomu, že majú možnosti. No a práve pokušeniam chce rozumná žena za každú cenu zabrániť. Nie je to však o pristrihnutí krídeliek, ani pridusení slobody, ale servírovaním spokojnosti. Výskum na 250 heterosexu­álnych mužov ukázal, že typy spokojné s partnerstvom sú pre opačné pohlavie inštinktívne menej zaujímaví.

Obrúčka nepustí

Ženy lovkyne, harpie, rozbíjačky vzťahov, je jedno ako ich nazvete, striehnu na nespokojných mužov. Často lovia zadaných chlapov len preto, aby samé sebe dokázali , že vedia byť lepšie ako ich zákonité a tým si kompenzujú vlastné nízke sebavedomie. Preto ich obrúčka na prste odradí ako prvá. Muži znaky zadanosti totiž pri nespokojnosti so vzťahom odhadzujú ako prvé. Nie ste manželia? Vyzbrojte partnera náramkom s vašimi iniciálami, retiazkou, ozdobou, kľúčenkou, čímkoľvek, aby dal okamžite na známosť okoliu, že je váš. Zároveň viete, že ak predmety lásky odloží, dáva znamenie, že niečo nie je v poriadku.

Menej zaujímavý chlap

Je to tak jednoduché! Muži, ktorí okolo seba šíria spokojnosť so vzťahom sú pre druhé pohlavie omnoho menej príťažliví v porovnaní s mužmi, ktorí už od prvého hltu piva začínajú hromžiť na ženu. Ak muž pôsobí spokojne, pôsobí to na sokyne ako infekčná choroba. Pritom môže byť sexy, doslova miestny plejboj, ženy ho podvedome zaradia do skupiny nezaujímavých.

Ako si udržať spokojného partnera?

Muži sú jednoduché stvorenia. Ale nie sú to len sexuálne tvory. Áno, dobrý sex tvorí polovicu spokojnosti, ale na rovnocenné miesto kladú podmienku pochopenia ich snov, túžob, a podporu v ťažkých časoch. Tá sa objavuje v slovách mužov čoraz častejšie. So stratou statusu bojovníka a s príchodom generácie, ktorá si na výmenu osvetlenia volá hodinového manžela, očakávajú muži od žien podporu v ťažkých chvíľach. Pretože nie každý deň sa vydarí a oni potrebujú pohladiť. Ak viete dať vzťahu tieto ingrediencie, nielenže partner bude spokojný, ale aj ostatné ženy mu dajú pokoj!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #rozvod #nevera

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...