Máte viac ako 35? A čo hovoríte na váš sex?

Koľko sexu je tak akurát? A koľko sexu máte vy?

27.07.2016 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Koľko sexu je dosť?
debata (4)

Stále častejšie sa dočítame, že ženy pred štyridsiatkou sú na vrchole svojich sexuálnych síl. Opisujú sex ako lepší a oveľa uspokojivejší ako v čase, keď boli dvadsiatničkami. Čím to je?

Jedným z dôvodov je aj to, že oveľa viac poznajú svoje telo. To znamená, že orgazmus dosiahnu ľahšie ako pred desiatimi rokmi. Už dokážu jasne pomenovať, čo k orgazmu potrebujú, dokážu sa správne naladiť aj „zahrať“ si v hlave to správe divadlo, ktoré ich privedie k orgazmu.

Na druhej strane majú sex menej často ako v čase, keď boli študentkami. Podpisuje sa pod to omnoho viac povinností, ktoré ženy okolo 35 roku života majú. Rodina, práca, domácnosť – všetko musia obstarať a na vášeň už nezostáva dostatok energie ani chuti.

Ak patríte medzi tridsiatničky a pýtate sa samej seba, koľko sexu znamená pre vás tak akurát, tu je odpoveď… Podĺa kanadskej štúdie tridsiatnici sú najšťastnejší v sexuálnej oblasti vtdedy, ak „skočia do postele“ raz týždenne. Nielen menej častý, ale naopak, aj pričastý sexuálny styk spôsobuje u nich nespokojnosť.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #žena #orgazmus

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...