Stále bez partnera? Možno sú za tým nasledovné dôvody

Všetky vaše kamarátky sa už vydali a okolo nôh im pobehujú horda detí? A vy ste stále single. Ako je to vôbec možné, som vari zakliata, pýtate sa. Ale dôvody môžu byť oveľa prozaickejšie.

04.07.2016 13:00
žena, snívanie, láska, single Foto:
Kedy už konečne príde ten pravý, pýtate sa?
debata

Ako píše britský Daily Mail, ktorý oslovil niekoľkých odborníkov, dôvody na to, prečo si nedokáže žena nájsť partnera, sa núkajú v našom dennom živote a správaní. Napríklad aj takéto:

Neschopnosť vybrať si

Vďaka dnešnej digitálizácii sveta a jeho prepojeniu prostredníctvom sociálnych médií sa zoznamuje oveľa ľahšie – hoci je to len virtuálne. Aj po prebehnutí prvej komunikácie, flirtovania či stretnutia, sa však v nás objavuje pochybnosť, či daný objekt stojí za to. Niekedy však nie je motivovaná tým, že by na potenciálnom objekte bolo niečo zlé. Ale našou pochybnosťou, či nestretneme aj „niečo lepšie“. Preberať, vyberať a nakoniec zostať sama. Dajte si na to pozor.

Konkrétny typ

Byť zameraná na jeden veľmi konkrétny typ partnera môže mať niečo do seba. Ale pokiaľ ste single už niekoľko rokov a situácia sa nemení, možno by ste mali zvážiť, či vaše kritériá netreba trošku poupraviť. Niektorí experti na vzťahy dokonca radia úplne zabudnúť na preferovaný typ (či už vizuálne, alebo mentálne) a vyskúšať randenie s mužom, ktorý je celkom odlišný. Môže vás to veľmi pozitívne prekvapiť.

Sociálne médiá

Moderná doba priniesla možnosti prezentovania sa online. Ale to nie je vždy najlepší spôsob, akým si môže okolie o vás utvárať názor. Najmä, ak máte tendenciu prezentovať tam plamenné názory, alebo vyriekať veľké súdy. Samozrejme, je dobré, ak ste žena s názorom. Ale buďte opatrná v tom, či ste aj ochotná o názoroch diskutovať, alebo ich len tvrdo a bez rozmyslu vyriekate.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #žena #single #dôvod #samota

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...