Máte psa? Čo to o vás napovie potencionálnemu partnerovi?

Ak ste zodpovedná a starostlivá majiteľka psa, potencionálny partner v nás nájde poklad.

18.06.2016 11:00
pes, žena, beh Foto:
Pes vás urdžiava fit. Za každého počasia.
debata

Ste veľkorysá

Dokážete sa deliť… O posteľ, o jedlo, o voľný čas. Pes po vašom boku si vyžaduje viac než len pravidelné venčenie. A vy mu to všetko dokážete dať.

Ste tolerantná

Ak ste majiteľkou psa, inak to ani nejde. Viete, že ak prídete domov, nie všetko nájdete na svojom mieste. Tolerujete mu, že povyťahoval smetie z koša, aj že rozhrýzol ďalšiu papuču. Len tak voľačo vás nerozhádže.

Ste starostlivá

Už viete, čo znamená dobre sa starať o živého tvora. Keď ochorie, robíte si starosti a snažíte sa mu pomôcť, len aby sa jeho stav zlepšil. A kopec iných maličkostí, ktoré z vás robia starostlivého človeka.

Ste fit

Najmä, ak máte psa, ktorý sa potrebuje vybehať. Kilometre pešo či na bicykli vás udržiavajú vo forme. A čo je ďalší bod k dobru – v každom počasí.

Nie ste upätá

Pes vám uchmatne kúsok pizze alebo sa priamo po prechádzke rozvalí na váš gauč… Čo už? Vzdychnete si, ale cirkus nerobíte. Stávajú sa aj horšie veci.

Je na vás spoľahnutie

Je vám jasné, že na vás doma ktosi čaká. Svoje záväzky voči živému tvorovi si starostlivo plníte. A tento režim sa prenáša aj do ďalšieho života. Čo poviete, to platí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #možnosti #partner #pes #vlastnosti

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....