Koľko žien v živote vystrieda priemerný chlap?

Môžete byť jeho prvá, posledná aj tá do počtu. Priemerný muž sa však miluje počas života s priemerným počtom partneriek. Aké skóre má teda na rováši pán obyčajný?

11.06.2016 14:00
párty, záhrada Foto:
Muži sú radi v spoločnosti viacerých žien.
debata (1)

Štatistiky o sexe

Poznať čísla o posteľnom živote je vždy fascinujúce a nazrieť do mysle mužov, ktorí partnerkám málokedy chcú povedať skutočný počet ich sexuálnych skúseností, je ešte o niečo zaujímavejšie. Keďže o sexuálnych úlovkoch sa točí takmer každý chlapský rozhovor. Európsky výskum si posvietil na priemerného chlapa a odhalil, že jeho sny, túžby a vášne sa obvykle končia s počtom pod desať trofejí. Prieskum priniesol NHS Information Centre a bol realizovaný na vzorke 14 000 ľudí.

Monogamia sa nenosí

Žien, ktoré mali za život iba jedného muža je údajne 22% a mužov, ktorí skončili s prvou láskou, ktorá sa stala aj ich poslednou, je iba okolo 17%. Monogamia sa dnes medzi mladými očividne nenosí. V kategórii ľudí, ktorí totiž dnes majú viac ako 55 rokov až tretina opýtaných mala iba jedného sexuálneho partnera a to sa dotýkalo takmer rovnocenne mužov aj žien. Doba pokročila k väčšej sexuálnej slobode.

Desať a viac

Až 27% európskych mužov sa priznalo, že za život malo viac ako desať sexuálnych partneriek. Zaujímavosťou pritom je, že čím mladší muži, tým sa počet partneriek zvyšuje. Súčasní muži nad päťdesiat rokov mali približne polovicu sexuálnych partneriek v porovnaní s dnešnými tridsiatnikmi. No odhaduje sa, že kým súčasná generácia, ktorá začína najčastejšie so sexom okolo šestnásteho roka života dospeje do tridsiatky, bude mať podstatne viac sexuálnych partneriek ako súčasní priemerní mladí muži.

Štandard je okolo deväť

Priemerný muž má štatisticky deväť sexuálnych partneriek v živote. Údaje sú aktuálne vzhľadom na súčasnú dobu a je odhad, že číslo sa bude rokmi len zvyšovať. Možno niektorých tento údaj prekvapí vzhľadom na to, že muži pred zákonitými o počte žien v ich živote radšej pomlčia.

Mnohí pravdu nepriznajú

Anonymná štatistika je jedna vec a tou druhou sú úprimné priznania mužov o tom, aký počet žien mali v posteli. Najčastejšie muži nepriznávajú stabilným partnerkám úlety na jednu noc a priznávajú len takzvané vážne vzťahy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #problém #nevera #monogamia #prelietavosť #sexuálna sloboda

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...