Máte viac ako tridsať? Tieto tipy randenia vám pomôžu

Strácať čas v nefunkčnom vzťahu sa v istom veku už nevypláca.

07.06.2016 17:00
láska, vzťah, rande, les Foto:
Opäť ste na rande?
debata

Vek? No a čo

Pozrite sa okolo seba… V koľkých spokojných pároch je o čosi staršia žena? Ok, máte vyše tridsať, chcete sa usadiť a mať rodinu. Ale kde je napísané, že to nemôžete prežiť s dvadsiatnikom? Ak sa budete orientovať na veĺmi úzku skupinku mužov, ktorá vám vekovo „sedí“, je celkom možné, že skončíte sama.

Viete, čo chcete?

Máte za sebou zopár vzťahov, ktoré stroskotali. A práve to by vám mohlo napovedať, čo v nich bolo zlé. Aj to, s akými partnermi vaša láska nevydrží. Vrhať sa do vzťahov po hlave a čakať, čo sa z toho vyvinie – to je v istom veku už vyčerpávajúce. Partnera si vyberajte podľa vašich záujmov, povahy aj plánov tak, aby ste spoločne ladili.

Ak niečo nefunguje…

Dávať si desiatu či stú šancu? Už by ste mali vedieť, že ak vzťah nefunguje na začiatku, už sa to nevylepší. Ani časom, ani svadbou, ani príchodom dieťaťa. Naopak. Škrípanie počuť čoraz hlasnejšie a psychike to dáva poriadne zabrať. Neplytvajte časom na večné opravovanie zlého vzťahu.

Minulosť nechajte tak

Ešte stále vás prenasledujú duchovia minulosti? Muž, ktorý vás nechal kvôli inej, alebo ten, ktorý sa rozhodol pre kariéru v cudzej krajine… To sa stáva a nič s tým s odstupom času nenarobíte. Čím skôr sa prestanete utápať minulosťou, tým krajšia prítomnosť vás zastihne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #rande #stretnutie

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....