Na čo myslia muži, keď je žena pri sexe hore?

Jazdeckú polohu si pochvaľujú muži aj ženy. Dôvodov je mnoho, ale muži sa tešia aj z toho, že sa príliš nemusia namáhať.

03.06.2016 17:00
Jazdecká poloha Foto:
Jazdecká poloha je obľúbená u mužov aj u žien.
debata

To je moment, kedy ich myšlienky začnú blúdiť a sex si užívajú úplne inak, ako keď sú sústredení na výkon.

Užívajú si prsia

Neexistuje poloha, pri ktorej má muž krajší výhľad na ženské prsia ako práve jazdecká. Medzi benefity patrí, že prsia sú v pohybe. Taký pohľad sa mužovi nenaskytne v žiadnej inej pozícii. Preto si tú chvíľu dokonale užívajú a máloktorý je ochotný zatvoriť oči. Je to poloha, v ktorej sa menia na milovníkov, obdivovateľov a labužníkov. No a ženy zas teší, že partnerov svojimi pohybmi privádzajú na vrchol blaha.

Prečo nemám kameru?

Pýtajú sa túto otázku sami seba a napadla už asi každému mužovi. Skutočne aj takéto nápady víria v hlavých mužov, keď si na nich sadnete. Pritom nejde o žiadnych puberťákov, ale aj starších mužov, ktorí majú radi ženy, čo sa na nich s rozkošou pohybujú.

Riešia praktické otázky

Vzdávajú sa kontroly nad pohybom a preto mnoho mužov popri potešení rieši aj otázku bezpečného sexu. Najmä v prípadoch, ak nemáte hormonálnu antikoncepciu, či prezervatív, partner začne byť ostražitý, ak mu začne byť príliš dobre. Vie totiž, že stačí pár pohybov a otcovstvo bude nezvratné. Preto často popri potešeniu dumajú nad tým, ako vám naznačia, že je čas na zmenu.

Čo s rukami?

Pri iných polohách im dodávajú stabilitu, no zrazu ak jazdíte sama, ruky nechávajú muži voľne ležať vedľa tela. Radi ich však aj zapoja do hry a preto dumajú, či majú hladiť vaše prsia, dotýkať sa zadku, alebo jemne dráždiť klitoris. Navyše každá žena to má rada inak a preto aj privítajú, ak im naznačíte, čo poteší vás. Uľahčíte tým vášmu milencovi mnohé zbytočné otázky a tápanie.

Obávajú sa o mužstvo

Ide o rozkošnícku a príjemnú polohu, ale každý chlap vie, že práve pri jazdení sa stáva najviac sexuálnych nehôd, ktoré si odnáša práve mužské prirodzenie. Majú rady jemné a pokojné kmitanie, no v prípade príliš vášnivej ženy zabudnú na radosti a začne ich oblievať pot. Boja sa, že sa vám vychýli muška a oni sa neocitnú v siedmom nebi orgazmu, ale na pohotovosti. Zlomeniny penisu sú pritom často fatálne. Nezaškodí teda jedným okom sledovať aj partnera, či si ešte vôbec užíva. Ak uvidíte v jeho tvári odlesk strachu, je na mieste ubrať z vášne pár stupňov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne techniky #jazdecká poloha

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...