Pauza vo vzťahu? Veľmi jej neverte

Ako sa zachovať a čo očakávať, ak vám partner navrhne vzťahovú pauzu?

16.05.2016 07:00
rozchod, kríza, Foto:
Kríza vo vzťahu. Vyrieši ju pauza?
debata

Prvá a celkom logická myšlienka, ktorá vám napadne je tá, že sa blíži koniec vzťahu. A väčšinou sa tak aj stane. Ak randíte s mužom, ktorý nemá v krvi ísť na veci rázne a je skôr vyhýbavý, rozíde sa s vami akože prestávkou. Nemá to srdce povedať vám na rovinu, že je medzi vami koniec. Zaobalí to a vy sa s tým musíte zmieriť. Na druhej strane to od neho nie je celkom fér, pretože vám stále dáva nejakú nádej.

Sú muži, ktorí sa nevedia dlhodobo rozkývať. Buď boli roky bez vzťahu alebo prežili sklamanie a do ďalšieho risku sa im veľmi ísť nechce. Neberte slovo prestávka z ich úst až tak tragicky. V takýchto prípadoch je reálna šanca, že vzťah obnovíte… Ale v aktuálnej situácii to vypovedá o tom, že vás partner až tak nemiluje a život bez vás si chce najskôr otestovať. Budete mu chýbať? Alebo zistí, že nie ste tá pravá? Je to 50 na 50.

Aj veľký tlak zo strany partnerky môže muža vystrašiť a on „zdupká“. Svadba, deti, byt a mnoho ďalších vecí, po ktorých vy túžite, ale on zasa až tak veĺmi nie… Ak cítite, že týmto témam sa vyhýba, pribrzdite a pauze vo vzťahu sa tak možno vyhnete. Netlačte na pílu, pretože muž chce mať pocit, že o dôležitých veciach rozhoduje, nielen ich plní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #láska #pauza #koniec

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...