Sexuálne polohy zaručujúce orgazmus!

Technika je najdôležitejším parametrom dobrého sexu. Poloha, ktorú zaujmete môže preto znamenať, že partnerovi ľudovo povedané podržíte, alebo si prídete dokonale na svoje.

13.05.2016 17:00
sex, vzťah, intimity, orgazmus Foto:
Sex postojačky je trochu outsiderom pre jeho vyššiu náročnosť.
debata

Zameranie na klitoris

Štatistiky hovoria jasne. Osemdesiat percent žien dosahuje orgazmus pomocou dráždenia klitorisu. Preto ak chcete zvýšiť šancu na dosiahnutie orgazmu, stavte na pozície, pri ktorých dochádza počas súlože k jeho dráždeniu.

Poloha dvoch červov

Neznie príliš atraktívne, ale prináša unikátne zážitky. Ľahnete si na brucho a vyzvete partnera, aby si ľahol na váš chrbát. Nohy stačí dať od seba a potom už iba vnímate tú krásu milovania. Celé je to o využití pozitív klasického sexu odzadu, no tým, že ležíte ne bruchu, váš klitoris sa trie o posteľ a vytvára nesmierne príjemné pocity smerujúce až k vyvrcholeniu. Ak chcete zážitok vylepšiť, môžete si pod podbruško naskladať paplón, alebo malý vankúšik.

Obrátená jazdecká pozícia

Je o niečo komplikovanejšia a bude si vyžadovať aj aktívne zapojenie partnera, no prežiť ju treba. Na partnera vysadnete chrbtom k jeho tvári, opriete sa rukami a začnete sa vznášať tak, ako vám to robí dobre. Teraz už iba prichádza moment, aby ste naznačili partnerovi, nech rukou dráždi váš klitoris. V tejto pozícii má na to vynikajúce možnosti. Stačí ho správne nasmerovať a pozitívny výsledok je zaručený.

Sex postojačky

Stále je trochu outsiderom pre jeho vyššiu náročnosť, ale verte, každý chlap sa rád stane v očiach ženy hrdinom. Preto navrhnite sex v stoji. Nie je to vôbec tak zložité, ako sa na prvý pohľad zdá. Stačí, ak sa opriete o stenu, poriadne sa zakvačíte mužovi nohami okolo bedier a vtedy vás udrží. Výhodou je, že penisom vniká tesne na bod G a zároveň pri hlbokom vniknutí do vás dráždi koreňom aj váš klitoris. Uvidíte ten skvelý efekt.

Víťazná pozícia

Nie nadarmo sa ňou tak nazýva. Nielenže máte nohy do tvaru V, ale rovnako víťazí aj pocitovo. Tajomstvo je v tom, že nohy dáte naširoko od seba a zdvihnete ich nahor. Partner vás uchopí za členky a môže do vás pohodlne vniknúť. V tejto pozícii je klitoris presne v takom uhle, že pri každom prirazení zacítite, ako vám pomáha stupňovať rozkoš, až vás dovedie k orgazmu. Určite túto pozíciu nevynechajte z milostného života. Bude to vaše malé sexuálne víťazstvo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy #orgazmus

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...