Vibrátory či putá: Gwyneth Paltrow radí ženám, ako docieliť rozkoš!

Popri herectve má herečka Gwyneth Paltrow už niekoľko rokov ďalšiu aktivitu v podobe vlastnej webovej stránky pod názvom Goop. Zväčša sa v nej venuje zdravému životnému štýlu alebo móde. Teraz však poriadne prekvapila.

12.05.2016 09:00
Gwyneth Paltrow Foto:
Herečka Gwyneth Paltrow na zábere z filmu Thanks for sharing.
debata

Na webe totiž zverejnila prvýkrát takzvaného sex-sprievodcu pre modernú ženu a okrem rozhovoru so známou sexuologičkou v nej tiež ponúkla vlastný zoznam odporúčaní na sexuálne hračky pre modernú ženu. Rozvírila tým hladinu záujmu médií, ktoré sa začali dohadovať, čo všetko už slávna blondínka vyskúšala.

My sa nad tým zamýšľať nebudeme, ale ponúkame vám jej inšpiráciu. Určite totiž stojí za to. A Gwyneth Paltrow má rozhodne pravdu – ženy by si mali robiť radosť! Nielen dobrou knihou, novými lodičkami, ale pokojne aj šikovným vibrátorom! Zoznam pritom obsahuje aj niekoľko poriadne neštandardných sexuálnych hračiek. Takže…

Sexuálne hračky podľa oscarovej herečky:

  1. Vibrátor African Bloodstone v cene 155 dolárov, ktorý sľubuje okrem sexuálnej rozkoše aj ozdravné účinky. Stránka, ktorá ho predáva, hovorí o úprave vnútorných čakier či dokonca čistení a liečbe problémov s anémiou alebo leukémiou!
  2. Ďalšou hračkou je vibrátor, ktorý sa špecializuje na stimuláciu klitorisu a bodu G. Stojí 156 dolárov a volá sa Je Joue Dua. Zaujímavosťou je, že ho môžete napojiť a spustiť prostredníctvom aplikácie, ktorú má v telefóne váš partner.
  3. Najdrahším kúskom je pozlátené dildo od značky Lelo, ktoré ani nevibruje. Jeho cena však stúpa až k 15-tisíckam dolárov. Zdá sa, že Gwyneth má rada sexuálny luxus.
  4. Podľa herečky sa dnes žena nezaobíde ani bez vibračného krúžku a tiež vibrátora, ktorý je vodeodolný a tak ho môže používať aj pri kúpeli. Ona osobne odporučila značku Jimmyjane.
  5. Aby toho nebolo málo, blondínka priliala olej aj na oheň popularity sexuálnych hier v duchu Päťdesiat odtieňov sivej. Odporúča základný balík BDSM hračiek, v ktorom sa nachádzajú putá, maska na oči, kožená „plácačka“ a tiež palička na dráždenie a šteklenie zdobená čiernym perím.
  6. V zozname sa ocitli aj takzvané Venušine guľočky.
  7. Paltrow sa nezaprela a tiež pridala trochu zo svojho neortodoxného zdravého pohľadu na svet. Ten sa pretavil do návrhu na lubrikačný a masážny gél či olej. Namiesto prípravkov v sexšopoch v tomto prípade odporúča stopercentnú prírodu. Vraj ideálny je bio kokosový olej alebo mandľový olej. Lekárka, ktorú cituje stránka Goop.com, však upozorňuje, že u niektorých žien môžu tieto oleje narúšať vaginálnu mikroflóru a je teda dobré si najprv otestovať, čo ktorej žene vyhovuje viac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #Gwyneth Paltrow #rozkoš #vibrátor #hračka #Goop

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...