Urobte mu to rukou ako profesionálka!

Nežné ženské ruky muža vždy potešia. Dokonca aj keď nimi zamierite niže pása.

04.05.2016 15:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Pri masáži používajte celé dlane a pomalé ťahy.
debata

Určite to nebude považovať za podpásovku, ale za príjemné osvieženie láskania a milostného života.

Odborníčka na ručné práce

Nie je žiadne tajomstvo, že muži milujú, ak im žena láska pohlavie rukami. Dokonca sa táto praktika v mnohých pohľadoch považuje aj za istú formu bezpečného sexu bez nevery a tak čoraz viac ľahkých slečien túto techniku začleňuje do repertoáru svojich služieb. Naučte sa pár profesionálnych chvatov a urobte partnerovi dobre ručne stručne.

Masážna technika

Muži sú z nej doslova unesení. Masážny, alebo lubrikačný gél vám bude stačiť. Muži milujú občas pasívnu úlohu a preto nebudú proti, ak ich položíte na chrbát a postavíte iba ich prirodzenie. Najlepšou technikou je prechádzanie po penise celou dlaňou. Jemná masáž je skôr hladkanie od análneho otvoru až po špičku penisu. Používajte celé dlane a pomalé ťahy. Nikam sa neponáhľajte. Nezabudnite, že partnera nemasturbujete, ale masírujte. Ak to skúsite obojručne, partner sa bude chvieť blahom, ticho vzdychať a užívať si doslova siedme nebo.

Krúžkovanie vtákov

Jednoduchá a extrémne profesionálna technika. Jej základom je uchopenie partnerovho miešku do jednej ruky. Druhou rukou z palca a ukazováka krúžok, ktorým prechádzate partnerovi po penise. Zameriavate sa hlavne na oblasť žaluďa a pripojenie uzdičky k telu penisu, čo je chýrny mužský bod G. Spolu s jemnou masážou semenníkov je to TOP technika, ktorú si pochvaľujú muži po celom svete. Jej najväčšou výhodou je, že si ju muž nemôže simulovať sám a preto je odkázaný na ženské ruky.

Žmýkanie

Niečo podobné ako využívate pri žmýkaní bielizne po ručnom praní. Samozrejme citlivejšie a jemnejšie, ale tento cvik nebude žiadnej žene robiť vážnejší problém. Uchopíte partnerov penis oboma rukami a budete nimi krútiť oproti sebe. No iba tak, aby penis medzi vašimi dlaňami voľne kĺzal a mali ste dostatočnú lubrikáciu. Technika je označovaná aj za „dojacu“. Dôvod pochopíte po pár minútach tejto stimulácie. Muži sa pri nej nevedia zdržať ejakulácie.

S podporou jazyka

Tie najúčinnejšie sú často skutočne jednoduché. Základom je tu kombinácia dráždenia aj vizuálny zážitok. Partner stojí a vy si čupnete pred neho. Rukami mu dráždite prirodzenie, pričom hlavičku žaluďa si položíte na svoj jazyk. Už samotný pohľad v kombinácii s vašimi horúcimi dlaňami partner ocení a udelí vám titul zručnej milenky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #masturbácia #láskanie #stimulácia #sexuálne techniky

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...