Žena v znamení býka: Nechce zmeny a najdôležitejší je domov

Na úvod treba objasniť, že znamenie býk patrí k zemským znameniam, a preto si tieto ženy najlepšie rozumejú s ďalšími zemskými znameniami: S kozorožcom a pannou. S mužmi, aj so ženami.

22.04.2016 09:00
debata
Ani hysterka ani koketa. Taká je žena v znamení... Foto: SHUTTERSTOCK
Ani hysterka ani koketa. Taká je žena v znamení Býka Ani hysterka ani koketa. Taká je žena v znamení býka.

Je veľmi príťažlivá

O ženách v znamení býka hovoríme vtedy, ak sa narodili v druhej polovici bláznivého apríla, alebo v prvej polovici mesiaca máj. Keďže tomuto znameniu vládne Venuša, majú ženy v znamení býka „niečo do seba“ a pre mužov sú veľmi príťažlivé. Už od puberty toto dievča túži po láske viac ako dievčatá v iných znameniach, ktoré majú na také veci ešte kopec času. Určite si píše denník a vymieňa si s chlapcom z triedy zamilované lístočky.

Partner nech sa stará…

Astrológovia upozorňujú na fakt, že práve v tomto znamení sa rodí najviac takých žien, ktorým robí veľkú radosť, ak sa o ne partner postará. A to doslovne. Je veľa žien v znamení býka, ktoré nechodia do práce a žijú v takzvanej zlatej klietke. Jediné, čo „musia“, je pekne vyzerať a reprezentovať svoju silnejšiu polovičku. Nesúvisí to ani tak s láskou k peniazom, ale skôr s pohodlnosťou až lenivosťou, ktorou boli tieto ženy obdarené.

Ide na istotu

Ako všetky zemské znamenia, aj býk má rád istotu. „Ísť na istotu“, ukladať si peniaze v banke (len na spoľahlivých účtoch), radšej vrabca v hrsti, spýtať sa stokrát, aby mala „istotu“, že zle nerozumela. Druhá významná črta týchto žien: Domov je pre nich na prvom mieste, aj keď bývajú len na dočasnej adrese, musia ho mať krásne zariadený. Investíciu do toho neľutujú, aj keď ho budú musieť o týždeň „rozobrať“ a všetko odrazu nepotrebné popredať.

Sťahovanie? Nie pre ňu!

Mimochodom, nepatria k príliš dobrodružným povahám, takže ak sa niekto nerád sťahuje, určite je to človek v znamení býka. V tomto „spolku“ sa nachádza až príliš veľa žien, ktoré sa zamestnajú hneď po škole a v práci zotrvajú až do dôchodku. Veľké životné zmeny – to nie je pre ne! V podstate, zmien sa boja a tak si o ne v živote nekoledujú. Toto sa týka aj mužov. Ak sa raz vydajú – málokedy sa rozídu. Pretože v ich živote by nastala veľká zmena. A nemajú istotu, či by bol život potom lepší…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dôchodok #sťahovanie #zmena #istota #lenivosť #znamenie býk

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...