Päť dôvodov, prečo je pizza lepšia ako vzťah

No schválne! Čo by ste si vybrali, ak by ste naozaj mali na výber. Pizzu alebo vzťah? Takýto článok zverejnil nemecký portál pre ženy, fem.com. Radí jednoznačne pizzu! Tu je 5 dôvodov, prečo.

20.04.2016 07:00
Pizza, jedlo, reštaurácia Foto:
Pizza. Je verná, chutná a nebude vás odsudzovať.
debata

S pizzou nikdy nie je nuda

Partner má svoju osobnosť a časom to s ním začne byť jednoducho nudné. Ale pizza? Tá môže byť veľká, malá, pikantná, plnená alebo chrumkavá. Že chudnete? Nevadí! Dostanete pizzu obloženú brokolicou! Pizza vás nikdy nepožiada o pauzu vo vzťahu!

Pizza je vždy verná

Pri tejto pochúťke si nemusíte robiť starosti, že vám ju niekto ukradne z rúry! Pizza je tu len a len pre vás a nemusíte sa o ňu s nikým deliť.

Pizza vás nebude odsudzovať

Nebude na vás zazerať, keď vstanete o druhej nad ránom s tým, že si chcete zamaškrtiť. Nebude vám ale ani zazlievať, ak si budete chcieť zahryznúť z niečoho iného. Pretože pizza si je istá tým, že ju nosíte v srdci.

Pizza je chutná

Na rozdiel od penisu, trojuholník pizze krásne pasuje do úst. V jej prípade nemusíte rátať so žiadnym „prekvapením“, keď sa tam ocitne prvýkrát.

S meškaním rátať nemusíte

Máte neuveriteľný hlad a potrebujete sa okamžite najesť? Ak máte partnera, riziko je príliš veľké, že sa omešká a vy svoj hlad neuspokojíte. To však neplatí pre pizzu. Možno ju kedykoľvek objednať, alebo si po ňu zájsť na ulicu. Stánky s rýchlym občerstvením sú otvorené dosť dlho!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pauza #nuda #penis #nevera #partner #maškrtenie #pizza #riziko

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...