Slová, ktoré naštartujú poriadne horúci sex!

Slová vyslovené v správnom čase majú nesmiernu silu. Vedia raniť, zapáliť lásku a naštartovať sex snov.

12.04.2016 09:30
sex v aute, intimity, vášeň Foto:
Povedzte partnerovi, že ho chcete v aute a on vám splní sexuálne sny.
debata

Spoznajte frázy, ktoré ako tajné zaklínadlá odomykajú nepoznané miestnosti vášnivých dobrodružstiev.

Poď!

Zvolanie, ktoré hovorí za všetko. Netreba žiadne výhovorky, žiadne chodenie okolo horúcej kaše. Ak chcete pôsobiť ešte vulgárnejšie, pokojne môžete povedať: „Poď do mňa!“ Je to skutočne vyzývavé slovo do bitky a po jeho vyrieknutí sa vás partner zmocní skutočne divoko, nespútane, ale vlastne presne tak, ako to chcete.

Si úžasný!

Ak chcete, aby partner pridal na vášni, omnoho lepšie ako výchovné rady zaúčinkuje pochvala. Nie je úplne podstatné, či máte v posteli milenca vášho života. Ak pohladíte mužovi ego, je to akoby ste mu dali okamžitú dávku povzbudenia. Ak partner robil veci rutinne, pochvalou okamžite vzbudíte jeho záujem o kreativitu. Potom len stačí, aby ste sa aj vy trochu pohýbali, nasmerovali ho a povzbudený príkladom vás bude uspokojovať pokiaľ bude vládať.

Ešte!

Výkrik, ktorý žiadneho muža nenechá chladného. Bežne sú to práve muži, ktorí sa dožadujú väčšej sexuálnej aktivity. Preto ak počujú chtivé ženské volanie, vrhnú sa do sexu naozaj aj z posledných síl. Mimochodom týmto pokrikom môžete partnera povzbudzovať aj počas milovania. Vtedy ho to skutočne vyburcujete k výkonu a on nechá v posteli všetko. Žiadne formálne snaženie, ale skutočne maximálne nasadenie.

Milujem ťa!

Povedať tieto slová v správnom čase mužovi dokonale rozšíri zreničky. Vyznanie lásky si možno dávate aj počas dňa, ale povedané vzrušeným hlasom pri milovaní má zosilnený účinok. Ak si viete vyznávať lásku aj počas najkrajšieho aktu lásky, mužovi tým spríjemníte telesné spojenie a on ho zasa skrášli vám.

Chcem ťa!

Táto fráza je vhodná ešte pred samotným začiatkom predohry. Je kľúčom k tomu, aby ste zažili možno aj vášnivú rýchlovku. Povedzte partnerovi, že ho chcete v práci, doma, alebo aj v aute a on všetko nechá tak, roztiahne vám nohy a splní sexuálne sny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #kreativita #vášeň #predohra #príťažlivosť #výkriky vášne

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...