Päť vecí, o ktorých treba vo vzťahu hovoriť každý deň

Nenechajte komunikáciu medzi vami zamrznúť.

06.04.2016 17:00
návšteva rodičov, partnerstvo, šťastie, láska Foto:
Čo znamená pre vás šťastný vzťah?
debata

Najkrajší okamih dňa

Jasné, že sa parnerovi okamžite posťažujete, ak ste uviazli kdesi pracovne trčať či keď vás ktosi predbehol pri pokladni v obchode. Ale oveľa dôležitejšie je porozprávať sa o pekných momentoch, ktoré ste počas dňa prežili. Vyčarujete si tak navzájom úsmev na perách.

Rodina a priatelia

Hoci sa veľmi milujete, nie ste sa svete sami. Máte priateĺov aj rodinu. A aj o nich sa treba zaujímať. S partnerom prehoďte pár viet, čo má nové jeho mama či sestra. A keď ste boli na obede s kamarátkou, môžete sa takisto zmieniť, čo plánuje.

Práca

Kto iný by mal partnera podporiť, ak nie vy? A to isté zrejme čakáte vy od neho. Ak sa mu niečo podarí, chce to aspoň zopár milých slov. A zdôraznite mu, aká ste naňho veľmi pyšná. Ani v horších časoch sa téme práce netreba vyhýbať, niekedy pomôže aj obyčajné „vyžalovanie“ sa.

Plány

Čo si začneme večer? Vyrazíme niekam na víkend? Spoločné plánovanie napĺňa ľudí radosťou, pretože sa tešia na čosi príjemné, čo ich čaká. Nie je dôvod sa o malých plánoch života nerozprávať každý deň.

A láska

Malé vyznanie lásky, možno len v podobe „chýbal si mi“ či „teším sa na teba“ potrebuje človek počuť často. Upokojí to jeho srdce a zároveň mu dodá pocit, že niekto ho stále nosí v srdci. Emócie neskrývajte, dajte si o nich navzájom vedieť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Dôvera #rozhovor #partner #šťastie

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...