Výbušný muž v znamení barana: Cholerik, ale zábavný

Pre muža narodeného v znamení barana je charakteristické všetko, čo mu dal do vienka jeho vládca, planéta Mars.

31.03.2016 15:00
debata
Muža v znamení barana ženy milujú. Foto: SHUTTERSTOCK
baran, znamenie baran, aries Muža v znamení barana ženy milujú.

Ohnivé, panovačné znamenie

… ktoré chce vládnuť. Vo vzťahu, aj v zamestnaní. Ľahko sa nazlostí, no ešte rýchlejšie zabudne, čo ten výbuch vyvolalo. Žiť s ním v partnerskom vzťahu nie je „sranda“. Skúsme však prejsť k pozitívnym vlastnostiam tohto znamenia. Baranovi nechýba odvaha. V mladosti nemá pud sebazáchovy, lákajú ho adrenalínové športy, akčný život, všetko nové. Čo si zaumieni, zvykne dotiahnuť do konca, čo sa o mnohých znameniach, napríklad o blížencoch, nedá povedať.

Je a chce byť silný

Znamenie barana je silné znamenie. Sú to tí ľudia, ktorým druhí neveria, ak sa tvária, že padli na dno, alebo ich postretlo niečo „hrôzostrašné.“ Ty to zvládneš, odkazujú im, ale skutočne tieto osobnosti tak vidia. Bude ich lákať všetko medzi nebom a zemou, a neustále sa budú chcieť posilňovať. Slabí nechcú byť ani náhodou, ani na chvíľu, ani na skúšku. Týka sa to aj chorôb. Baran potrebuje byť zdravý, ako nikto.

Tvrdá, najtvrdšia hlava

Ak si vytýčia cieľ, nikto ich z cesty neodhovorí. Pokúšať sa však budú. Sú aj nezdravo tvrdohlaví a vtedy s nimi nie je taká veľká zábava. Čo si zaumienia, to majú. Idú za tým hlava-nehlava. Mnohí ich práve pre túto odvahu obdivujú. A im to dodáva ešte viac sily. Baran chce byť úspešný a teší sa, keď ho druhí chvália. Otravné však je, že sa v tom potrebujú neustále utvrdzovať. Neveria si tak, ako by sa od nich očakávalo.

Radšej s niekým, nie sám

Muži narodení v tomto znamení sú spoločenskí, samotu príliš neobľubujú. Ale obklopení túžia byť takými priateľmi, ktorí ich radi, ak sa to dá, bez slova počúvajú a doslova „hltajú“. Radi si presadzujú svoj názor a ťažko prijímajú iný. Ľahko sa preto dostanú do konfliktu. Vtedy vyplávajú na povrch ich ohnivé stránky: vedia byť zúriví, dokonca aj arogantní. Toto všetko však onedlho vyšumí. Môžete sa spoľahnúť.

Ženy ho milujú

Muž v znamení barana totiž nie je žiaden zadubenec bez názoru a častokrát je úspešný a tým pádom aj bohatý. Okrem toho, vie, čo chce žena počuť. Flirtujú so šarmom a sú zábavní. Hoci majú radi slobodu a nezávislosť, ak stretnú tú pravú, určite sa s ňou oženia. Sú dobrí otcovia. Svoje deti podporujú barani v tom, čo ich baví, nevnucujú im žiadne svoje nesplnené túžby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oheň #mars #zlosť #sila #znamenie baran #tvrdohlavosť #arogancia #cieľ

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...