Dokonalý sex trvá 7 minút. Čo všetko treba stihnúť?

Dokonalý sex podľa štatistík trvá iba sedem minút. Čo všetko je potrebné v tomto čase urobiť, aby to bolo najuspokojivejších 7 minút dňa a nielen fiasko, pri ktorom si poviete, že partner to stihol a vy zasa zaspávate s pocitom, že sex za nič nestál.

12.03.2016 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Dokonalá sedemminútovka?
debata (6)

Padol mýtus dlhého sexu

Ako domček z karát sa rozsypali predstavy o tom, že sex má byť čo najdlhší. Zistenia ukazujú, že sex považujeme za najkrajší, ak trvá sedem minút, ale obsahuje všetko, čo treba k rozkoši. Dá sa povedať, že sex nie je likér na pomalé vychutnávanie, ale rýchly „šotík“, ktorý do seba funkčne strelíme a užijeme si naplno jeho silu. Sedem minút je práve ten čas, v rámci ktorého dokáže byť sexuálna túžba aj vzrušenie na vrchole. Po desiatich minútach už začína pocit nabudenia klesať a to sa odrazí aj na celkovom zážitku.

Efektívna predohra

So sexom je to ako s varením. Príprava trvá omnoho dlhšie ako finálne vychutnávanie. Preto si pred sedemminútovou rozkošou treba namiešať pár ingrediencií, ktoré vás po sexe doslova vyhladujú. Pre niekoho to môže byť fantázia a tak si s partnerom vymieňajú dychtivé smsky. Iní sa radi oddávajú erotickej hre, alebo si masírujú telá. Všetko je dovolené, ale najdôležitejšie je vychutnávať si samotnú cestu k sexu s radosťou a spoločne.

Správna technika

Poznáme sex experimentálny, ktorý je veľmi dôležitý, ale neprináša toľko rozkoše ako sedem minút kvalitných a overených pohybov. Ak chcete skutočne večer zameraný na rozkoš, použite ústa, ruky, presne tie body, ktoré viete, že partnera a vás katapultujú k zvyšovaniu pôžitku. Sedem minúť súlože tak vyžmýka maximum z vašich tiel a vyvrcholiť v tomto rozmedzí, kedy sú nervové dráhy najcitlivejšie, je skutočne krásne.

Sedem minút nie je „len“ sedem minút

Kvalitné milovanie jednoducho nekončí orgazmom. Hoci ho vďaka dobrej príprave a technike dosiahnete v uvedenom limite, na jeho plné vychutnanie je potrebné ostať ešte pár minút spolu. V náručí, láskyplnom objatí a nežnom pritúlení. Načo to je dobré? Keď po tomto obrade opustíte posteľ, zistíte, že sex bol o niečo krajší, plnší a uspokojivejší. Nie je to výsledok sedemminútového snaženia, ale práve následnej láskyplnej dohry. Určite ju zo svojich milostných aktivít nevyškrtnite a váš sex bez ohľadu na dĺžku bude dokonalý.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #dokonalosť #neha #čas #túlenie #objatie

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...