Vzťah smeruje ku dnu! Kde sa stala chyba?

Nový vzťah nevydržal dlho a melie z posledného. A vy hľadáte príčiny.

09.03.2016 07:00
krik, hádka, kríza Foto:
Krásne obdobie vašej lásky sa práve skončilo.
debata

Časy, kedy ste vo vzťahu boli šťastná, kedy ste lietali desať metrov na zemou a navzájom si plnili všetko, čo ste si na očiach videli, sú preč. A momentálne prežívate obdobie, ktoré má od šťastného ďaleko. A čo viac, váš vzťah vás ťahá k zemi. Je únavný, plný stresu a hádok. Kde sa stala chyba?

Pri sebe vás držalo iskrenie, sexuálna príťažlivosť a akýsi neutíchajúci ošiaľ. Akú intenzitu mal váš vzťah na začiatku, tak stráca po pár mesiacoch. Je celkom možné, že akonáhle „iskry“ prestali lietať, láska začala chladnúť. Stáva sa to často, jednoducho, vzťah má krátke trvanie, city sa rýchlo začali a rovnako rýchlo „vychladli“. Nič s tým zrejme nenarobíte.

Po období ošiaľu už vidíte partnera v reálnejších farbách. Zrazu vnímate chyby a chybičky, ktoré ste predtým nevideli. A je ich čoraz viac. Namieto pohodových stretnutí tak prežívate momenty hádok, kedy si navzájom vyčítate čosi, čo ste pred mesiacmi vôbec nevideli. Veľa vzťahov sa po období zamilovanosti rozpadne z jednouchého dôvodu – nájdu jeden na druhom toľko chýb, že spoločné fungovanie nie je možné.

Aj ďalší scenár je možný. Jeden z vás mal toho druhého len ako „záplatu“ na predošlý, stroskotaný vzťah. Iste, možno sa snažil, aby nový vzťah vyšiel. Ale nevyriešená minulosť a fakt, že vzťah s ex ešte visí vo vzduchu, býva častou prekážkou niečoho nového. Hoci zo začiatku to nebol viditeĺný problém, s pribúdajúcimi mesiacmi sa nevyriešená minulosť ozýva čoraz hlasnejšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #hádky #sklamanie #iskry

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...