Nevyšlo to, nevadí! Láska príde opäť a oveľa väčšia

Zo zlého vzťahu sa poučte a otvorte dvere novej šanci.

24.02.2016 13:00
láska, problém, vzťah, rozchod Foto:
Skončil sa vzťah, ale nie váš život.
debata

Aj vás trápi stroskotaný vzťah? Keď prejde najväčší smútok, možno konečne otvoríte oči a pochopíte, že vlastne nestál za to. A dvere môžete otvoriť niečomu skutočne veľkému!

Láska nám zatvára oči a je to celkom prirodzené. Nechceme vidieť nedostatky nášho drahého, aj keď doslova bijú do očí. A zrazu príde koniec. Možno sme to čakali, možno nie. Ale po niekoľkých týždňoch smútku konečne svitne nalepšie časy. A vy sa môžete pozrieť na váš predošlý vzťah objektívne.

Zrejme prídete na to, že mal ďaleko od vášho vysnívaného ideálu. Večné prispôsobovanie sa, naťahovaie o maličkosti, časté hádky či nedorozumenia. Pohľadom späť vlastne zistíte, že vzťahu ste sa držali zubami-nechtami už iba vy. Váš drahý z neho dávno vyletel a vaša snaha o jeho záchranu bola vopred odsúdená na zánik. Znamenia ste len ignorovali.

Máte čistý štít! Teraz je čas, kedy sa môžete opäť pozrieť budúcnosti do očí. A kľudne si ju namaľujte v ružových farbách. Lákajte k sebe príležitosti, vysielajte pozitívne signály do sveta. Áno, chcete lásku a nie obyčajnú.

Nepokazte si šance! Hoci túžite po vzťahu, „nesadnite“ na lep prvému, ktorý sa o vás snaží. Zvažujte a zo svojich predstáv nepopúšťajte. Nie ste zúfalá, vyberajte si. Keď počkáte, nič nestratíte.

Neopakujte staré chyby, ktoré urobili váš predošlý vťah nefunkčným. Zachovajte si okruh priateľov, svoje záľuby aj zvyky aj potom, čo spoznáte nového muža. Nie je nič horšie, ako keď zostanete v novom vzťahu izolovaná od života okolo vás. Potrebujete aj iných ľudí, nielen „lásku“. Myslite na to, aby ste nezahodili všetko, čo ste po rozchode získali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #koniec #hádka #partner #šanca

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...