Farby, ktoré vám vylepšia sex

Nie je potrebné okamžite premaľovať spálňu kvôli návratu stratenej vášne. Niekedy stačí aj sexi bielizeň či negližé v tých správnych farbách a nudiť sa určite nebudete!

17.02.2016 09:00
sex, sexualita, intimity, sexy bielizeň Foto:
Najerotickejšia bielizeň je čierna.
debata

50 odtieňov šedej netreba. Stačí čierna!

Asi nikoho nenapadne čiernu použiť na stenu. Lenže čierna je odjakživa farbou tajomnosti, temnoty a sexuality. Najerotickejšia bielizeň je čierna. Preto čierne nohavičky, alebo pančucháče by každá žena mala mať v spálni poruke, keď chce rozvášniť svoju polovičku o niečo intenzívnejšie ako iba nahou pokožkou.

Bordová

Príliš veľa červenej dráždi, ale bordová je už o odtieň prívetivejšia. Je to farba, ktorá náš mozog okamžite dostáva do stavu pohotovosti a vzrušenia. Preto je bordová dobrým doplnkom aj vo väčšom rozsahu ako čierna. Výskumy dokonca zistili, že bordové farebné spektrum vyvoláva automaticky vzrušenie. Ak k tomu pridáte sexi telo, vášnivá noc je zaručená.

Biela

Farba nepoškvrnenosti, nevinnosti a čistoty. V každom mužovi drieme dobyvateľ, muž, čo sa rád zmocní nevinnosti a trochu ju sexom poškvrní. Zdá sa vám, že máte doma totálne nudného milenca bez štipky dominancie a dravosti? Dajte si biele nohavičky aj korzet. Uvidíte, že proti pudom a zákonom optiky nič nezmôže ani muž tváriaci sa neškodne. Vzbudíte v ňom žrebca.

Fialová

Fialová je vhodná nielen na oblečenie, ale pokojne si ju vyberte ako farbu posteľnej bielizne, prípadne jednej zo stien v spálni. Prečo? Navodzuje pocit sexuálneho dobrodružstva. Jasné, že s dobrým partnerom sa vám bude dobre milovať aj na bielej plachte. No na fialovej budete mať o niečo viac pôžitku. Nepodceňujte moc vašich očí vplývať na rozkoš ešte pred tým, ako ich s pôžitkom privriete.

Modrá

Znie to trochu neuveriteľne, pretože modrá je v erotickej oblasti stále trochu nezvyčajnou farbou. Môžete jej plne dôverovať. Pokojne si ňou môžete aj premaľovať spálňu. Mimochodom, všetkým chutí sex najviac pod krásnou modrou oblohou a to nie náhodou. Modrá upokojuje naše myslenie, uvoľňuje telo a čistí hlavu. Pri modrej zabudnete na starosti a vaše telo sa oddá láskaniu. Je to najlepšia cesta k orgazmus.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #vášeň #erotika #posteľná bielizeň #sexi bielizeň

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...