Aká poznámka od partnera dokáže poriadne zabolieť?

Vzhľad, vek či kariéra... To sú najčastejšie oblasti, v ktorých sa muži dopúšťajú prešľapov, ktoré im ženy odpúšťajú len veľmi ťažko. Stretli ste sa s tým aj vy?

16.02.2016 13:00
partnerská hádka, puntičkár Foto:
Au, tá poznámka bolí!
debata

Minulý rok si v tých bikinách vyzerala inak

Pozor! Je vám jasné, že inak znamená lepšie. A že váš drahý absolútne netaktne zhodnotil, ako ste pred dovolenkou pribrali. A to je moment, kedy je okamžite oheň na streche. A tak idete do protiútoku: „A ty si myslíš, že vyzeráš ako Beckham?“

Na žene sa mi páčia dlhé vlasy

Smola, keďže vy ste práve prišli od kaderníčky s krátkym zostrihom. Opäť bez uváženia váš drahý vystrelil priamo a nečakane. Váš účes sa mu nepáči a bez štipky taktu vám to povedal.

To vážne z teba urobili šéfku?

Vaša kariéra je pre neho jednou veľkou neznámou. Niežeby nevedel, že chodíte do práce a zarábate peniaze, ale vašu kariéru považuje stále za nejakú „zábavku“. Seriózne totiž pracuje len on. Skutočnosť, že ste začali niekomu šéfovať, nielenže zhadzuje, ale navyše považuje aj za veľmi nepravdepodobnú. A povie vám to na plné hrdlo…

Ako sa chceš postarať o dieťa?

Keď si nedokážeš zorganizovať ani vlastný život… Iste, nie ste dokonalá, ale útočiť takýmto spôsobom? Je vám jasné, že to bol úder pod pás a zabolí najmä v období, kedy vaše srdce už „piští“ po deťoch. Zjavne to jeho nie a hľadá, ako vám dokázať, že na to nie ste ešte pripravení.

Ty a celá tvoja rodina

S vašou rodinou si zatiaĺ „nesadol“. Napriek tomu, že sa snažíte zo všetkých síl, nejde to. Neobľúbili si ho. Zrejme ho v kútiku duše mrzí, že nezabodoval a svoju prehru hádže na vás a ľudí vo vašej blízkosti. Nie je to fér.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #útok #hádka #partner #poznámka

+ Nebuďte lenivý a cvičte aj doma, prospeje to vášmu telu i mysli.
Dnes vás čaká veľa práce, preto nebuďte lenivý...

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich teraz potrebuje.
Nebuďte doma lenivý, pracujte tak, ako by ste...