Čo čaká muž od ženy na prvom rande?

K prvému rande každá žena pristupuje s väčšou zodpovednosťou ako k svadbe.

15.02.2016 12:00
pár, rande, večera, párty, muž a žena Foto:
Vyzerajte tak, ako vás muž bude vídať bežne.
debata (2)

Veď koniec koncov práve prvé rande môže aj rozhodnúť, či nejaká svadba vôbec bude. Aké esá z rukáva však muži čakajú od tej, čo má záujem?

Ukáže sa

Problémom mnohých žien je, že na rande vyrazia ako niekto iný. Dajú si vysoké podpätky, pričom v živote chodia na nízkom. Majú gélové nechty, ale bežne si ich ani nelakujú. Prípadne naopak, stavia na niečo decentné, hoci sú bláznivými čajočkami. Muži však neočakávajú, že im na rande príde žena, ktorá sa tvári ako tá, ktorou by chcela pre vás byť, ale príde žena, ktorá ukáže aká je. Oblečte sa slušne, vkusne, aj sexi, ale presne tak, ako vás chlap bude vídať bežne. Pretože ak na prvom rande prikývne žene, ktorou nie ste, tak s tou ktorou ste, chodiť nebude.

Počúva

Muži sú citliví na vzájomnú výmenu slov a majú v mysli automatický algorytmus, ktorý im pocitovo vyhodnotí podiel ich slova a partnerkiných rečí. Očakávajú, že to nebude bitka, ring, ani o tom, kto povie viac slov za večer. Pokojne môže byť občas aj ticho a majú radi, ak je rozhovor vyvážený. Preto očakávajú, že im dáte tie správne otázky, aby mohli hovoriť o svojich vášňach, záľubách, cieľoch, ukázať sa v dobrom svetle a potom si radi vypočujú vaše predstavy o svete.

Ukážete charakter

Jasné, že chlap zaplatí, pozve vás na drink aj niečo drahšie, no čakáva, že nesedí so ženou, ktorej lásku si treba kupovať. Existujú aj výnimky, ale to už nie je rande, ale stretnutie s presne vytýčeným cieľom. Pri bežnom rande chlap očakáva, že aspoň ponúknete, že sa podelíte o účet, alebo čo je ešte lepšie, že nabudúce pozývate vy. Je to nielen signál, že nie ste pipka, čo chce, aby je partner platil od drinku cez drahé kozmetičky všetko, ale zároveň aj nenápadný súhlas, že máte záujem o ďalšie stretnutie.

Sex, no nie vždy

Veľká skupina mužov už dnes nechce márniť čas chodenia, vodenia sa za ruky, zamilovania sa, ak následne zistia, že v posteli je to bieda. Čoraz viac mužov očakáva, že si partnerku preklepnú aj v odbore posteľnej gymnastiky a na základe výkonu uvážia, či sa im do nej oplatí zaľúbiť. Dôvod je prostý. Najčastejšia príčina rozpadu manželstiev je v sexuálnej disharmónii a preto muži už dnes pragmaticky nechcú dávať srdce bez tela. Na druhej strane sex na prvom rande je pre niektorých tabu, ale v prvom mesiaci hodenia si ho už nutne želajú preklepnúť.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #charakter #zamilovať sa

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...