Chyby randenia, ktoré vedú priamo do zlého vzťahu

Túžite po vzťahu tak veľmi, že ste ochotná zmeniť samú seba a zatvoriť oči pred jeho nedostatkami?

01.02.2016 09:00
rande Foto:
Radšej si počkajte si na iného "pána pravého".
debata

Ste ochodná sa stále meniť

Futbal? To je nuda! Čo by ste však neurobili pre váš začínajúci vzťah… A tak znáňate tričko FC Barcelona a sledujete tie nekonečné prenosy Ligy majstrov. Iste, je skvelé ukázať, že jeho koníčky vás zaujímajú. Ale zdieľať „do bodky“ ich nemusíte, radšej sa držte svojich.

Nehovoríte nahlas, čo si myslíte

Len aby som ho nevyplašila, hovoríte si v duchu. Tak radšej prikyvujete na hlúposti, ktorými vás zahlcuje. Usmievate sa, občas si povzdychnete, ale opačný názor, ten v sebe dusíte. Ak mu neukážete, aká ste naozaj, nemá vás šancu spoznať. A vlastne ani vy jeho.

Neveríte intuícii

Intuícia dokáže byť poriadne otravná, čo poviete… Hoci vám duša našepkáva, že toto nie je to, čo hľadáte, vy sa tvrdošijne držíte svojich predstáv o dokonalom vzťahu. Bolenie brucha, problémy so spánkom, večný nepokoj – naozaj ste presvedčená, že vzťah má byť takýto?

Veríte, že sa zmení

Nie je to celkom ono a vy to viete. Či skôr – vadí vám čoraz viac jeho čŕt. Ale naivne sa držíte predstavy, že časom sa to zmení. Alebo, že si partnera vyformujete podľa vašich predsatváv! Omyl. Trápenie, hádky a nespokojnosť – presne tak bude vyzerať vzťah, v ktorom spolu bojujete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bolesť #zmena #plán #chyby #randenie

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...