Kam na prvé rande? Vyskúšajte spoločné raňajky

Aké sú výhody a nevýhody prvého rande v čase raňajok?

19.01.2016 17:00
rande, posedenie Foto:
Rande v čase raňajok? Prečo nie?
debata

Dohadujete si prvé rande? Iste, môžete vsadiť na klasiku a stretnúť sa v piatok po práci. Alebo vyskúšajte na prvé rande spoločné raňajky v príjemnom bistre.

Výhody a nevýhody prvého rande počas raňajok?

Spoznávanie sa a o to na prvom rande ide, stojí v rebríčku na prvom mieste. Počas raňajok sa nemusíte báť, že si vypijete o pohárik viac a prikývnete tak na spoločnú noc plnú vášne. Takisto sa nemusíte obávať trápneho konca, ktorý sa nanaťahuje donekonečna! Raňajky, na rozdiel od večerného rande, totiž netrvajú hodiny – obaja predsa mierite do práce. Ďalší bod pre raňajky: človek je menej nervózny. Ak máte rande večer, v strese prežijete niekoľko hodín, než sa konečne ocitnete v reštaurácii či bare oproti novému mužovi. Ráno je to o čosi jednoduchšie, čas totiž nepustí a vy musíte ísť.

Sú tu aj isté nevýhody: Nie každý je ráno schopný zmysluplnej konverzácie. Ak si chcete dať na sebe naozaj záležať, chce to vstať ešte o čosi skôr ako zvyčajne…

Všeobecné pravidlá prvého rande

Ak ste sa zoznámili vďaka internetu, nemali by ste so stretnutím otáľať. Priveľmi zdĺhavá konverzácia výlučne cez internet môže vytvoriť u toho druhého o vás celkom odlišný obraz. A realita sa zrazu bude zdať iná.

Prvý raz sa stretnite na pokojnom mieste, kde si vychutnáte súkromie. Bez „náhodných“ stretnutí s kamarátkami, chcete predsa spoznať nového muža, nie ho ukázať ostatným. Tak si doprajte čas.

Stretnite sa na jeden drink, to vaše prvé rande slušne ukončí. Ak sa cítite dobre, budete sa tešiť na ďalšie stretnutie, ak rande nie je podĺa vašich predstáv, drink rande slušne ukončí.

Ak ste priveľmi nervózna, najskôr sa s novým mužom prejdite. Aj krátka prechádzka pomôže, strach a nervozita aspoň sčasti zmiznú.

Zvoľte outfit, v ktorom sa cítite dobre, pohodlne a zároveň aj pekne.

Ukážte svoj záujem, pýtajte sa, ale „nepátrajte“. Svoju zvedavosť držte na uzde, nepýtajte sa na priveľmi osobné témy. Ak si „padnete“ do oka, budete mať ešte dosť času.

Mobil nechajte počas rande schovaný v taške a vypnite zvonenie. 20 minút snáď vydržíte aj bez spojenia so svetom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výhody #rande #raňajky

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...