Päť vecí, ktoré vás prekvapia na polohe odzadu! A budete ju milovať ešte viac!

Poloha odzadu síce patrí do repertoáru každej dvojice, no len máloktoré páry o nej vedia viac, ako len to, že stačí dať ženu na štyri.

14.01.2016 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Pri polohe odzadu máte sex presne taký, ako chcete.
debata (2)

Táto poloha skrýva mnoho tajomstiev aj zaujímavých súvislostí. Vďaka pár informáciám sa vám bude páčiť ešte viac a užijete si ju lepšie ako doteraz.

Dokonalý kontakt na G – bod

Polohu odzadu milujú muži aj ženy. Mužom prináša živočíšne potešenie a možnosť kontaktu so zadkom aj prsiami partnerky. Pritom muž ostáva vo vysoko nadradenej pozícii. Ženy však pri nej cítia dokonalú rozkoš vďaka priamej stimulácii G bodu pri menej hlbokom vniknutí. Pri dôslednom prirážaní muž zasiahne aj bod A. No a s tým často prichádza aj orgazmická vlna.

Najlepšia antická poloha

Starovekí Rimania a Gréci polohu odzadu považovali za kráľovnú milostných polôh. Dokonca filozof Lukrécius ju odporúčal párom, ktoré mali problém s otehotnením. To prirodzene nemá žiadne vedecké dôkazy, ale určite počatiu nezabráni. Navyše milovať sa ako rímski hedonisti má lákavú príchuť.

Najprirodzenejšia poloha

Možno Lukrécius pri svojich erotických úvahách o počatí vychádzal z pozorovania prírody. Pretože skutočne, poloha psíka, alebo doggy style je v prírode najpreferovanejšia poloha. Teda medzi živočíchmi na súši. Odzadu to robia kone, psi, ovce, žirafy, slony, skrátka ak si chcete užiť nespútaný, živočíšny až animálny sex, tak je to tá pravá poloha. S misionárom a bozkami sa vám to nikdy nepodarí.

Má mnoho využití

Asi nie je iná poloha, pri ktorej dokážete mať plnohodnotný vaginálny styk, análny sex a dokonca si užívať aj orál. Je to síce trochu tabu, bežne sa o tom nehovorí, ale najmä ženy si labužnícky užívajú, keď im muži robia orál práve v tejto polohe a okrem klitorisu sa pri lízaní odzadu jazykom zamieria aj k análnemu otvoru. V tejto polohe si máte možnosť užiť všetky slasti, ktoré vám portfólio sexu ponúka.

Je veľmi individualistická

Pri polohe odzadu máte sex presne taký, ako chcete. Je to veľmi emotívna a zároveň sebecká poloha. Preto pri nej mnoho párov dosahuje najvyššie uspokojenie. Muž si pri nej môže užívať vaše telo. Plieskať vás po zadku, alebo jemne hladiť. Prechádzať po nohách, prsiach, alebo zo zavretými očami živočíšne vnikať. Aj žena sa oslobodí od zovretia a môže sa plne uvoľniť. Prirážať, alebo sa len odovzdať.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #sexuálne techniky

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...