Začína to byť vážne? Tak si preverte jeho život

Čo by vám mohlo napovedať, či váš vzťah bude skvelý aj v budúcnosti?

04.01.2016 09:30
romantika, rande, láska Foto:
Máte po boku nového chlapa?
debata

Má priateľov?

Blízkych? Jeho priatelia sú pre vás významným ukazovateľom. Človek si k sebe vyberá podobných ľudí, s ktorými sa cíti dobre. Ak je v istom veku muž bez priateĺov, niečo to o ňom hovorí. Je preto skvelé, ak sa s priateľmi vášho drahého zoznámite čo najskôr.

Je pracovitý?

Asi by ste po svojom boku nechceli chlapa, ktorý by bol lenivec. A je skvelé, ak máte niekoho, kto je šikovný a na koho môžete byť právom hrdá. Nie, nemal by byť zaslepený kariérou ani workoholik, ktorý nikdy nemá čas na nič mimo práce. Každopádne, mal by mať chuť pracovať a stabilná práca, ktorá ho baví, je jeho silnou stránkou.

Ako je spokojný so životom?

Zrejme túžite po šťastnom vzťahu. Ale ako by ste ho chceli mať, ak nemáte šťastného chlapa? Zrejme to ide ruka v ruke. Ufrflaný, nespokojný muž vás šťastnou nespraví. Môžete sa snažiť, ako len chcete. Štastie musí vychádzať najskôr z neho, až potom z jeho okolia.

Je zodpovedný?

Máte sa stretnúť a on mešká? Ok, ak sa to stane raz či dva, dá sa to ospravedniť. Ale čo, ak sa mu to deje neustále? A vždy si vie nájsť vhodnú výhovorku, ktorá ho má zachrániť. Už teraz vás zožierajú pochybnosti, ako zvládne spoločný život? Či vám naozaj bude oporou?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #zivot #opora #okolie

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...