Sex polohy na osvieženie bežnej rutiny

Nie sú určené na každodenné použitie, sú však akoby slávnostnými šatami, ktoré sa oplatí vyskúšať, keď chcete zažiariť. Pripravte si dobrodružný večer a spravte milostnej rutine škrt cez rozpočet.

21.12.2015 07:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Ilustračné foto.
debata (11)

Polohy v stoji

Misionárska klasika samozrejme nie je zlá, ale občas sa oplatí aj odbočiť za vzrušením. Preto je poloha v stojí dokonalá na absolútny obrat bežnej reality. Pretože si pri nej ani neľahnete a dokonale si užijete. Polohy v stoji majú skvelú výhodu. Dajú sa aplikovať spredu, zozadu, alebo aj keď sa len zohnete napríklad nad pracovnú dosku v kuchyni. Sex bude dynamickejší, spontánnejší a hravejší. Skvelý na rýchlovky, alebo na experimentovanie s technikou vniknutia. Mnoho žien zažíva pri sexe postojačky pocity, ktoré na chrbte jednoducho prežiť nemôže.

Porno inšpirácia

Každý muž aj žena občas zájdu po inšpiráciu k hanbatému žánru. V každom filme narazíte na pozíciu, keď je žena na boku a muž do nej vniká zozadu. Nohy naširoko od seba, v lone sa prakticky krížite. Je to nový spôsob, ako sa hýbať synchrónne a polohe na atraktivite pridáva, že je to jednotka v každom porne. Budete sa cítiť ako dve sexuálne hviezdy, čo nesmierne stimuluje sexuálnu aktivitu.

Na stoličku

Kreslo, sedačka, stoličky, okraj postele, je to jedno. Sediaceho partnera môžete k erekcii prinútiť pusou, láskaním, alebo obľúbenými trikmi na prebudenie jeho žiadostivosti. Potom mu iba ukážte, že ste pripravená. Sadnite si priamo na jeho vztýčený penis a užite si polohu, ktorá sa dá bez veľkého vyzliekania a problémov využiť takmer kdekoľvek. Dokonca aj v prázdnom kine. Táto poloha je vhodná nielen na opustenie obvyklých pohybov, ale dokonca aj miest.

Nohy spolu

Aj takáto poloha vie očariť. Je to skoro ako klasika, ale prekvapíte partnera tým, že namiesto roztiahnutých nôh budete stískať kolená. Môžete polohu aplikovať klasicky na chrbte, alebo na štyroch, keď to máte radšej odzadu. Keď do vás partner vnikne, bude to poriadne úzke. Obaja zažijete razom niečo nové. Muži dokonca túto techniku označujú za tak prevratnú, akoby boli v inej vagíne. Rozhodne to preto stojí za sexuálne osvieženie.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #rutina #sex poloha

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...