Biznis s láskou: Chcete 10 000 dolárov? Tak sa nerozveďte

Veríte vášmu manželstvu? Až tak, že by ste naň stavili peniaze?

21.12.2015 11:00
svadba, svadobný deň, láska, šťastie Foto:
Veríte vášmu manželstvu?
debata

Rok 2015 sa niesol v znamení promi svadieb. Sofia Vergara a Joe Manganiello, Bar Refaeli a Adi Ezra či Benedict Cumberbatch a Sophie Hunter. A pred oltár sa postavili aj miláčikovia Ameriky, Jennifer Aniston a Cameron Diaz. Áno, je to sladké! Ale Hollywood by nebol Hollywoodom, keby sa hneď neprihlásili o slovo aj neprajníci. Alebo podnikatelia?

Štatistiky rozvodovosti sú práve v Kalifornii vysoké. Či skôr veľmi vysoké! Podľa stránky ‚City-Data.com‘ je rozvodovosť na hranici 75 percent. To znamená, že tri zo štyroch manželstiev sa rozpadnú. A na nelichotivé čísla sa vo svojom podnikaní spolieha aj kalifornská firma SwanLuv. Svoj biznis plán zverejnila a okamžite zožala úspech. Oficiálne sa jej podnikanie začne vo februári 2016. Ako plánuje zarábať na rozvodoch?

SwanLuv daruje párom, ktoré plánujú svadbu, peniaze. A nie malý obnos. Ich dar môže dosiahnuť hodnotu až 10 000 dolárov. Zaľúbenci si za tieto peniaze môžu vystrojiť svadbu snov, môžu ísť na luxusnú svadobnú cestu, čokoľvek. Peniaze sú ich. A teraz pozor, prichádza to hlavné.

Háčik spočíva v tom, že ak sa pár rozvedie, nielenže musí peniaze vrátiť, ale k tomu zaplatiť aj úroky za rozvod. A nie malé. Firma verí v úspech podnikania. Štatistiky totoiž jasne hovoria v prospech rozvodov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #svadba #Stávka

+ Nezabúdajte cvičiť aj v pohodlí domova, budete sa tak cítiť lepšie.
Čím skôr si dokončíte svoju prácu, tým skôr...

+ Doprajte si niečo sladké, prospeje vám to a upokojíte svoje nervy.
Nesnažte sa poučovať, každému to začne skôr...