Nové typy sexu, ktoré treba skúsiť

Čo už len na sexe môže byť nové? Prekvapivo je množstvo techník a osviežení, ktoré väčšina dvojíc počas svojho života ani neochutná.

02.12.2015 09:00
sex, vzťah, intimity, latex Foto:
Latexový oblek je extrémne príťažlivý.
debata (2)

Škoda. Prinášajú totiž mnoho pôžitkov, radostí a nestoja ani žiadne peniaze, len trochu snahy byť kreatívny.

Vampírí sex

Nemusíte sa obliekať do masiek, aby ste si ho užili. Na druhej strane sexi bielizeň nepokazí žiadny erotický zážitok. Princípom je hryzenie. Nie príliš intenzívne, ale dosť citeľné. Napríklad na stehnách, zadku, rukách. Je len na vás, akú intenzitu si zvolíte. Najmä na zadku si muži aj ženy hryzenie od partnera nevedia vynachváliť. Je to tak trochu už sado – maso a tak trochu masáž. Určite stojí za zážitok.

Ovocný sex

Ide o orálny sex, pričom ústa nebudete mať prázdne. V puse môžete mať jahody, ríbezle, banán, kúsky mandarínky. Čokoľvek. Mužovi vnikanie penisu do vašich ústa tak bude vyvolávať úplne netradičné pocity. Treba len pri rozvášnení dávať pozor, aby vám kúsky ovocia nezabehli.

Latex

Je veľmi zaujímavým ozvláštnením sexu. Latexový oblek je extrémne príťažlivý. Cítia sa v ňom ženy príťažlivo a mužov vzrušuje vrátane vysokých podpätkov. V ničom nevynikne pozícia ženskej dominy tak dobre, ako v latexovom obleku. Nie je to hra pre mladé dievčatá, ale správna žena, ktorá si chce sex užívať naplno, by jeden na erotické hry mala mať odložený v skrini.

Sex bez sexu

Skúšali sme ho za mladi. Iba tak cez nohavice. V partnerstve si môžeme však dopriať o niečo viac. Muži majú radi sex medzi ženské prsia, keď ich vymasírujete k rozkoši rukami ako tantra masérka. Pokojne si aj vy zažiadajte masáž vnútra pošvy. Doveďte sa k vyvrcholeniu dotykmi, rôznymi časťami tela a užijete si nielen potešenie, ale aj zábavu.

Sex bez orgazmu

Znie to ako zlý vtip. Najmä, keď ženy s touto technikou majú často dočinenia a pritom by ani mať nechceli. Sex bez orgazmu u muža aj ženy nesmierne prehlbuje pocit zblíženia, lásky, nehy. Samozrejme, že to musí byť cielené oddialenie vyvrcholenia, nie s pocitom frustrácie, že sa vám to zasa nepodarilo. Ukončite milovanie pred vyvrcholením a zaspite si v náručí. Uvidíte, koľko energie a zblíženia medzi vami nastane. Ráno samozrejme všetko dobehnete.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #vamp #sexuálne techniky #sexy bielizeň #latex

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...