Koledujete si o neveru? Dajte si pozor

Doma to už nie je také ako predtým. Kde sa stala chyba?

01.12.2015 09:00
láska, vzťah, problém, nevera Foto:
Niečo sa pokazilo?
debata

Možno celkom nenápadne, ale predsa. Váš drahý po rokoch vzťahu s vami smeruje k nevere. Čo ho k tomu vedie? Možno aj vy robíte vo vzťahu chyby, ktoré ste doteraz nerobili. V čase, kedy váš vzťah prechádza menšou krízou, môžu mať tieto chyby fatálne následky. Zamyslite sa! Robíte ich aj vy?

Zanedbávate intimitu

Nejde len o to, že váš spoločný sex je na bode nula. Zo vzťahu sa vytratila aj vzájomná intimita. Chýba ranný pozk, objatie pred odchodom do práce, pohladenie večer v posteli, nežný pohľad do očí, keď odchádzate z domu… A mnoho ďalších maličkostí, ktoré z vášho vzťahu robili čosi výnimočné.

Doma o seba nedbáte

Poviete si, veď som doma. Vlasy ledabolo učesané, tepláky, maska na tvári, hrubé ponožky. Áno, je to pohodlné, ale… Pozreli ste sa do zrkadla? Ako vyzeráte? Ak sa partnerovi stále ukazujete len takto, zrejme v ňom veľa vášne nevzbudíte.

Ste poriadna „fúria“

Muži milujú pokoj. Domov je pre nich synonymom práve toho, že nájdu útočisko pred celým svetom. Pozor! Ak ich doma čaká nervózna partnerka, večné príkazy a úlohy, budú sa snažiť „vyslobodiť“. Aspoň na okamih. A ako sa to môže skončiť? V náručí nejakej milej, večne usmiatej a na sex pripravenej konkurentky.

Večne hovoríte o dieťati

Vaša túžba po bábätku stúpa. A s ňou aj vaše požiadavky na partnera. Bez prestávky naňho „tlačíte“ a v otázkach dieťaťa nepoznáte mieru. On to zatiaľ tak ako vy nevidí. A z toľkého tlaku sa môže aj zblázniť. Alebo utiecť k inej. Aspoň an chvíľu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #partner #súperka

+ Nezabúdajte na výdatné raňajky, je to dôležité jedlo dňa.
Práca doma vás bude veľmi unavovať, musíte sa...

+ Zabudnite na ideál krásy, mali by ste sa vo svojom tele cítiť vždy krásne.
Pokúste sa veci do práce vybaviť čo...