Čo vás naučí jednorazovka o láske a sexe

Sex ne jednu noc sa nepovažuje za vrchol milostnej rozkoše ani lásky. Je obvykle vnímaný ako chvíľkové opantanie mysle hormónmi.

08.11.2015 08:00
stretnutie, rande, jednorazovka Foto:
Natrafiť na dobrého milenca je túžbou žien, ktoré o sexe veľa nevedia.
debata

Ak do neho však spadnete, nie je dôvod trhať si vlasy a robiť výčitky, no vziať si zo sexu na jednu noc pozitíva, ktoré ponúka. Nie je ich málo!

Potreba chrániť sa

Ak patrí sex na jednu noc k vašim zábavkám, okamžite pochopíte, ako dôležitá je ochrana. Pred pohlavnými chorobami, ale aj vnútorne. Mnoho žien, ktoré zažívali pravidelne sex na jednu noc si po čase začali vážiť skutočnú lásku, partnera a porozumenie medzi dvoma ľuďmi, ktoré sa tvorí aj inak ako rytmickými pohybmi. Skutočné partnerstvo si potom naozaj chránia ako oko v hlave.

Sex bez lásky veľa neznamená

Je to ako masturbovať, ale nebyť pri tom sama. To je v dotazníkoch najčastejšie zaškrtávaná odpoveď žien, ktoré holdovali rýchlemu striedaniu sexuálnych partnerov. Ako sa hovorí, každý sa učí na vlastných chybách a niekto pochopí, že tisíce žien, ktoré prestalo baviť sexovať na počkanie, vedia o čom hovoria. Vedia oceniť stabilného partnera a sex, ktorý má čas sa vyvíjať.

Sex nie je vecou náhody

Natrafiť na dobrého milenca je túžba žien, ktoré o sexe veľa nevedia. Jednorazovky dokážu ženy poučiť, že vášeň, kvalitný sex a technika nepatria k tomu, čo je dvojici dané od prvej chvíle. Najkrajšie sexuálne zážitky preto nemajú dvojice, ktoré sa stretli večer na diskotéke, ale tie, čo si vedia osviežiť sex aj po pár mesiacoch, či rokoch spolunažívania.

Sex a sex je rozdiel

Muž na prvý raz aj tak iba háda, alebo si ide svoje zaužívané spôsoby. S chlapmi je to však do veľkej miery o tom, že ich treba dovzdelať. Vysvetliť im, čo sa ako patrí. Niečo ich naučili matky, ale v sexe to musia potiahnuť ich partnerky. Nechať ho teda len napospas pudom znemená, nikdy sa nedopracovať k rozkoši. Pri one night stand prirodzene nie je čas na edukáciu. Preto ak chcete, aby partner využil všetok váš telesný potenciál, budete ho musieť zaškoliť.

Bezpečný sex je najlepší

Aj s prezervatívom ostáva trpká pachuť spomienky na neznámeho, ktorý sa prehral vašim životom aj posteľou. Jednorazovky vás skrátka naučia, že mať stabilného partnera, a občas to len tak uhrať na misionára, je lepšia cesta ako riskovať zdravotné problémy, sklamania a zlomené srdcia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #milostný život #jednorázovka #sexuálna príťažlivosť

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...