Čo nemôže chýbať v spálni, kde sídli vášeň!

Vášeň nie je perpetum mobile. Ak chcete mať v spálni neustále horúco, je potrebné občas prikladať. Pekne polienko ku polienku.

06.11.2015 17:00
sex, erotika, intimity Foto:
Povrazy a šatky na oči by nemali chýbať v žiadnom nočnom stolíku ženy.
debata (4)

Najprv si stačíte s nahými telami, no obohacovať milostný život sa dá až do konca života. Vlastne je to základom udržania správneho sexuálneho života.

Erotická bielizeň

Jasné, na strane ženy je to žiadaná súčasť zvodného imidžu. Prekvapíme však aj tým, že ani muž by nemal byť iba v obyčajných trenírkach. Navyše už značne vypraných. Problémom je, že oni neinvestujú do sexi bielizne. Vždy im akosi bude stačiť tá ich. Je preto úloha ženy pripraviť mu malý darčeka a šepnúť, že práve v tomto modeli im pri nich začne biť srdce o pár úderov rýchlejšie. Erotická bielizeň u muža aj ženy je veľmi veľkým stimulátorom telesnej lásky.

Náčinie na drsnejší sex

Nemusí ísť práve o výbavu mučiarne. Ale minimálne putá, povrazy a šatky na oči by nemali chýbať v žiadnom nočnom stolíku ženy, ktorá chce byť milostne uspokojená. Sladká predohra a bozky sa raz zunujú ako porcia svadobnej torty. Preto občas čili v podobe pár rán po zadku aspoň dlaňou poriadne osvieži a vzbudí chuť na erotické experimenty.

Kniha erotických polôh

Nemusí to byť jediná kniha v spálni. Popri detektívkach a zamilovaných románoch ale musí byť kniha sexuálnych polôh nutnou výbavou dvojíc, ktoré nemajú záujem zo sexu spraviť stagnujúci prvok ich partnerstva. Niekedy nezaškodí len tak pred spaním nalistovať zaujímavú pozíciu a pokúsiť sa o ňu vo dvojici. Udržíte v kondícii nielen sexuálny apetít, ale aj šľachy a svaly. Nie vždy musí byť milovanie práve o stabilných polohách, ktorá vám spravia zaručene dobre. Aj objavovanie s nevydarenými pokusmi, smiechom a uvoľnenou atmosférou vedia spraviť so sexuálnym životom divy.

Erotické hračky

Nie sú to nástroje pre osamelých a večne neukojených. Dnes dobre vieme, že erotické hračky sa najlepšie užívajú spoločne. Vibrátor je skvelým nástrojom, ako môžete partnerovi viesť ruku a on si vás užije pohľadom lepšie ako herečky na filmovom plátne. Ten istý nástroj ale môžete použiť aj k masáži prostaty. Dráždeniu bradaviek. Zabudnite na návod na použitie a použite vlastnú fantáziu. Sami príde na to, že malý kúsok umelej hmoty môže byť vynikajúcim doplnkom k dvom vzrušeným telám.

Náladové osvetlenie

Pomocou LED technológií viete aj jednou žiarovkou meniť osvetlenie. Zmena osvetlenia na teplé, červené, intímne vie veľmi dobre stimulovať sexuálne chute aj prežívanie samotného milovania. Určite by ste nemali mať len milostný režim za svetla a potme.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #vášeň #erotika #sexuálne techniky #zmyselnosť

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...