Sexuálne vyznania, ktoré od ženy očakáva každý chlap

Muži vedia oddeliť sex od lásky, ale lásku od sexu nikdy. Preto pre nich znamená milovanie s partnerkou nielen sexuálnu aktivitu, ale dôkaz, ako veľmi ich miluje.

04.11.2015 09:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Dokážte mužovi, že ho milujete.
debata

Preto sú často hluchí k slovnému líškaniu a vyznania lásky očakávajú v posteli.

Nadržanú ženu

Možno to pre niektoré znie vulgárne, ale muži majú radi horké pivo, pálivé čili a správne vulgárne ženy. V oblasti erotiky určite. Medzi najkrajšie vyznania lásky aké môžete partnerovi dať patrí doslova znásilnenie. Pri futbale, pri televízii, po obede. Tie chvíle, keď za ním prídete bez toho, aby sa prosil, aby nástojil na milovaní, bude považovať za najkrajšie. Je to jedno z najkrajších vyznaní lásky, aké môže žena dať mužovi, keď sa na neho rovno posadí.

Erotické hry

Každá chce byť sama sebou, to je jasné. Ani muž by vás určite nechcel vymeniť, ale radi si vás vychutnajú v úlohe, ktorá ho naozaj vzrušuje. Netreba sa pozastavovať nad tým, že partner pozerá porno, skôr zistiť, čo sa mu páči. Vysoké topánky, školáčky, pančucháče, dominy, či naopak otrokyne… Je to ako zisťovať, čo by sa mu hodilo pod stromček. Sondovať, čo má rád a potom sa mu predostrieť v zvodnej hre. Partner to okamžite pochopí ako dokonalé vyznanie lásky. Ako spôsob, ktorým ste mu chceli spraviť, radosť, potešiť ho a uspokojiť. To pre neho veľa znamená.

Masáž nahým telom

Nie každé sexuálne vyznanie musí skončiť milovaním. Ak budete pred partnerom nahá, necháte sa poláskať, alebo len tak znenazdajky mu spravíte masáž nahými prsiami, nemusíte hovoriť, ako ho milujete. Povedia to za vás bradavky a muž ich reči veľmi dobre rozumie.

Erotické akty

Pohľad na nahé ženské telo je pre muža bez okolkov najlepší výhľad na svete. Pritom len niekoľko z nich má to šťastie, že partnerka im predloží svoje telo ako dôkaz lásky. Nahé erotický akty nemusia byť fotené len narýchlo a na mobil. Môžu byť aj umelecké, profesionálne, zarámované, darované z lásky ako darček. Pretože je iba málo žien otvorených takýmto vyznaniam, mužom neostáva nič iné len slintať po ženách v časopisoch.

Pravidelný sex

Jasné, že chcete, aby pravidelne pomáhal v kuchyni, vysával, aby vám pravidelne dal nejaký bozk, objatie, kvietok, pozval vás na večeru, ako sa hovorí len tak, z lásky. Partner by tiež rád, aby ste mu navarili, aj vyžehlili košeľu, ale za najväčší prejav lásky bude pokladať, keď sa mu dostane sexu nadpriemerne. To znamená od troch razov do týždňa to už považuje za skutočnú lásku. Priemerný sex znamená pre neho aj štandardné partnerstvo, no ak sa v sexuálnej aktivite dostanete na púšť, okamžite mu napadne, že už je zrejme suchá aj studnica vašej lásky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #masáž #sexuálne techniky

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...