Štyri kľúče k sexu ako z filmu

Od romantických filmov cez Päťdesiat odtieňov sivej až po jemné porno sa snažíme vizuálne uspokojiť naše chute po romantickom, divokom, skrátka filmovom sexuálnom zážitku.

02.11.2015 09:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Filmový večer plný sexuálneho iskrenia sa môže začať v bare, alebo v reštaurácii.
debata

Na rozdiel od romantických zápletiek sa filmový sex dá vcelku jednoducho prežiť aj u vás v spálni. Stačia k tomu 4 základné ingrediencie. Kamery môžete vynechať.

Moment prekvapenia

Najlepšie na sexe vo filmoch je to, že hoci tušíte, že sa k nemu schyľuje, je v tom isté napätie. Aj pri štipľavých erotických filmoch sa snažia protagonisti stupňovať vzrušenie aspoň tým, že dvojica nevie, akou praktikou sa začne. Bude to skutočne ako filmová lahôdka, ak zrazu nebudete postupovať podľa štandardov predohry a bežných úkonov. Snažte sa prekvapiť technikou, prístupom aj nadšením. Filmový sex si užijete obaja a bude vás naozaj baviť.

Štipľavý jazyk erotiky

Na filme Päťdesiat odtieňov sivej by nebolo v princípe nič zaujímavé, keby nebol sen každej ženy zažiť drsnejší sex. Sviečky môžete použiť aj na kvapkanie horúceho vosku, nielen n romantickú atmosféru. Pančuchy sú sexi, ale dajú sa nimi ruky zaviazať za chrbtom. Za to, čo si budete šepkať do ucha vás už nikto nevyhreší a nebudete počúvať, že neslušné slová do ženských úst nepatria. Stačí málo a ste ako filmová hviezda.

Odviažte sa

Herečky vo filme sex hrajú, ale muži im tú rozkoš uveria často viac ako vám. Nikde je zdá sa chyba. Uvoľnite hlasivky, uvoľnite telo. Nechajte rozkoš preniknúť do špiku kosti. Zabudnite na susedov, na vŕzgajúcu posteľ aj na spotené telo. Strapaté vlasy nechajte ležať na vankúši. Pri úplnom uvoľnení ženy často zažívajú aj mokrý orgazmus. Ak sa vám to podarí, pre oboch to bude skutočne hviezdny večer.

Oblečte sa

Vôbec nevadí, že budete hercami aj režisérmi vášho milostného zážitku. Erotické je totiž nielen to, že sa nakoniec zvalíte na plachtu. Filmový večer plný sexuálneho iskrenia sa môže začať pokojne v bare, alebo v reštaurácii, či na prechádzke. Oblečte sa slávnostne navonok aj pod šatami. Zrežírujte si spoločne všetko, čo by ste chceli. Uvidíte, že po pár minútach zabudnete, že hráte a do úloh sa naplno ponoríte. Aj sex potom bude na Oskara.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #erotika #romantika #sexuálny zážitok #sexy oblečenie

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...