Muž v znamení škorpióna: Tajomný čudák a dobrý milenec!

Rozum či cit? Muža v znamení škorpióna, ktorý sa narodil v druhej polovici októbra, resp. v prvej novembrovej, poznať podľa toho, že dáva na pocity.

02.11.2015 17:00
škorpión Foto:
Muž v znamení škorpióna ma chvost, s ktorým vie uštipnúť. Pozor na to!
debata

Dá na pocity

Rozumové úvahy, to nie je preňho. Avšak intuícia – pocit, to už je iná pieseň! Škorpión si na svojich pocitoch zakladá, dáva na prvé dojmy, počúva svoju intuíciu a podľa nej aj koná. Ako správny škorpión, verí tomu, že ho už mnohokrát zachránila pred neželanými stavmi. Od intuície nie je ďaleko k tajomstvám a tých si v sebe škorpión skrýva neúrekom. Aj to ho robí čudným!

Odvahy na rozdávanie

Ak je niekto odvážny, potom je to muž v znamení škorpióna. Nerúti sa do nových výziev bez rozmýšľania ako muž v znamení barana, no napriek tomu má odvahy na rozdávanie. A ako sa vraví, „život ťa za odvahu vždy odmení“, škorpión si je toho vedomý a s týmto úslovím ráta. Sám rád skúša svoje strachy a poráža ich svojou odvahou. Veľmi sa mu v tom darí.

Bez lásky nežije

Muž v znamení škorpióna potrebuje lásku. So všetkým, o čom sa hovorí v romantických zamilovaných románoch a filmoch. On je ten, ktorý sa na návšteve u rodičov túli k svojej partnerke, drží ju za ruku aj počas obeda, aby bolo všetkým jasné, že ju ľúbi. Bez lásky neprežije, ale musí s ňou byť prepletená aj neha. Neha je pre škorpióna ako vzduch, bez nej sa nenadýchne.

Dobrý milenec

To sa o mužovi-škorpiónovi nielen traduje. Je skutočne vynikajúci milenec, poskytne žene to, čo potrebuje. Ktorá žena by neocenila trpezlivého milenca, ktorý si na predohry vyhradí veľa času a nerobí to len pre partnerku, ale v prvom rade ho to baví? Len tento muž dokáže dopriať žene jemnosť, po ktorej túži. Dať jej najavo, že je krásna a on si ju váži.

Klamstvá nenávidí

A kde sú tie negativizmy, ten chvost, ktorým dokáže pichnúť v najnevhodnejšej chvíli? Dostali sme sa tam. Pozor na klamstvá, tie škorpión nielenže nenávidí, ale ani vám ich neodpustí. Je pomstychtivý a v takýchto chvíľach nepozná priateľa (priateľku). Dobre vie, kde je vaše najcitlivejšie miesto, takže s určitosťou zaútočí tam.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odvaha #klamstvo #tajomstvo #predohra #znamenie škorpión #intuícia

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...