Čo robí muž, ak si vás váži. Čo naopak nikdy!

Ste pre neho chvíľková zastávka, láska života, spestrenie dlhých chvíľ? Stále si vás váži, alebo ste sa stali samozrejmosťou, ktorú vníma rovnako atraktívne ako večerné správy?

27.10.2015 07:00
láska, vzťah, harmónia Foto:
Správny muž vás jednoducho počas dňa len tak poteší.
debata

Niekedy sa netreba pýtať, stačí mať oči otvorené a zistíte, či mu na vás skutočne záleží, alebo mu začne byť úzko až keď mu pohrozíte, že vás stratí.

Počúva vás

Nemusíte kričať, ani sa tváriť ako kyslé mlieko, aby si k vám sadol a spýtal sa, čo sete mali nové v práci, alebo ako sa máte. Ak sa chcete rozprávať, nemusíte sa mu vyhrážať rozchodom, aby zistil, že ste tu aj vy, kto potrebuje občas vypočuť. Muž, ktorý si skutočne váži ženu, sa zaujíma aj o niečo viac ako je strih na jej ohanbí.

Rád vás prekvapí

Pretože ste pre neho dôležitá. Vlastne tá najdôležitejšia a preto vás jednoducho počas dňa len tak poteší. Smskou, správou, maličkosťou v podobe darčeka, alebo len príhody, ktorá sa mu stala a chce sa o ňu s vami podeliť.

Pýta sa na váš názor

Sú typy mužov, ktoré jednoducho nehľadia na to, čo si ich partnerka myslí. Muž, ktorý si ženu po svojom boku váži, sa jej pýta na názor. Nielen pri vážnych životných situáciách, ale aj pri výbere dovolenky, toho, čo by mala rada na tanieri, alebo ako si predstavuje večer podľa jej gusta. Nie je to robenie kompromisov, jednoducho iba záujem vyjsť v ústrety človeku, ktorý si to zaslúži.

Rád vás hladí

Muži prejavujú lásku aj dôležitosť inak ako ženy. Preto sú o niečo viac telesní. Je to také to pohladenie počas dňa. Erotické zalaškovanie. Zároveň znak, že má o vás záujem nielen jeho srdce a hlava, ale ste stále aj eroticky pre neho správne vyvážená.

Chce robiť veci spoločne s vami

Chce s vami zdieľať záľuby, pretože si vás váži ako rovnocenného partnera. No zároveň vás do ničoho nenúti. Rešpektuje vaše rozhodnutie, aj to, že nie všetko, čo baví jeho, musí byť ako stvorené aj pre vás. Prirodzene chce nájsť spoločné činnosti, ktoré vás ešte viac budú spájať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #úcta #prekvapenie #vernosť #pohladenie

+ Dávajte si pozor na svoju váhu, nehýbete sa a hmotnosť rastie.
Pripravte sa na povýšenie alebo zmenu, ktorá...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké zlepšenia nálady.
Schopnosť adaptácie na zmeny vám prinesie...