Ste doňho stále zamilovaná, on do vás nie! Tak čo s tým?

Ako ho postupne dostať z hlavy?

20.10.2015 07:00
láska, problém, vzťah, rozchod Foto:
Musíte sa s tým vyrovanať. Už vás nemiluje, odišiel.
debata

Zdá sa vám to byť nemožné? Prestať ho milovať… Hoci sa tak nestane zo dňa na deň, namiesto nekonečného umárania sa si lásku k nemu postupne vymažte z hlavy. Ak vás nechce, nevnucujte sa. Zariaďte si život po svojom a netrápte sa. Ako na to?

Koniec vašej lásky musíte akceptovať, i keď sa vám to nepáči. On vás už nemiluje a dal vám to jasne najavo. Preplačete niekoľko dní, možno aj týždňov. Ale práve smútok vám môže pomôcť v najťažšej fáze. Keďže plačete, chápete, že je koniec. Tým začnime.

Nestretávajte sa s ním, nevyhľadávajte ho. Úplne sa odstrihnite. Niekedy v budúcnosti možno budete môcť spolu „normálne“ komunikovať, teraz sa o to však nepokúšajte. Musíte ho stratiť z dohľadu, aby ste sa spamätali a zorientovali v živote bez neho.

Nielenže sa nestretávajte, ale ani nepátrajte u spoločných priateľov po tom, čo robí, s kým žije. Len by vás to zraňovalo. Je čas začať si zariaďovať nový život, bez neho.

Máte priestor realizovať sa a tým ho dostávať natrvalo z hlavy. Vrhnite sa niečo, čo vás baví, čo vás napĺňa. Postavte sa na vlastné nohy a zistite, že je to vlastne príjemné. Ste sama a akceptujte to. Nebude to trvať večne.

Obzerajte sa okolo seba. Nemusíte hneď „kývnuť“ na prvé rande, čo sa vám ponúka, ale vnímajte mužov okolo seba. Nie je dôvod podĺahnúť dojmu, že ak vám to nevyšlo s ním, nevyjde to s nikým ďalším.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #city #myšlienky

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...