Pár dobrých dôvodov, prečo je lepšie z kamaráta partnera nerobiť

Ešte počkajte... Naozaj ste si dobre premysleli tento krok?

21.09.2015 13:00
láska, vzťah, rande, romantika v prírode Foto:
Kamarát či partner?
debata

Jediná veľká láska

Boli ste tu preňho, keď ho opustila! Žena jeho života mu dala kruté zbohom a on sa z toho dlho nevedel spamätať. Pomáhali ste mu prekonať smútok aj zlosť. Boli ste to vy, ktorej stále dookola opakoval, že ona bola jeho najväčšou láskou, že práve jej sa žiadna iná nevyrovná… Jej obraz by ste zrejme mali stále pred očami, hoci on by už bol po vašom boku.

Čo s jeho nedostatkami

Viete, čo je zač! Poznáte jeho temné stránky, jeho životné prešľapy aj tajomstvá. Ako kamarátka ich dokážete pochopiť, tolerovať a a aj sa na niektorých zasmejete. Ale ako by ste reagovali, ak by bol váš partner? Naozaj by ste dokázali byť taká tolerantná voči všetkému, čo dokáže povystrájať?

Uf a milenci?

V posteli to môže byť veľmi rozpačité. Okrem toho, že plánujete sex s vaším kamarátom, čo je samé o sebe stresujúce, máte v mysli aj ďalší fakt – veď on vie o všetkých vašich milencoch, o vašich „prešľapoch“, aférkach a tak ďalej. Nejako „príjemne“ prekonať všetky tieto prekážky môže byť náročné.

Naozaj ho milujete?

Ruku na srdce… Je skutočne váš kamarát muž, do ktorého ste zamilovaná? Nie je to iba „stav núdze“, kedy začínate byť zúfalá z hľadania toho pravého? Neoplatí sa predsa len počkať, než sa prinútiť milovať toho, kto je po ruke?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #omyl #partner #kamarát

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...