Dôvody, pre ktoré muži ukončujú vzťahy

Nechce sa im do toho a do poslednej chvíle sú ochotní ostávať vo zväzku zo zvyku.

06.09.2015 08:00
zlé jedlo, rozhodnutie, stravovanie Foto:
S prázdnym žalúdkom sa veľmi ťažko ľúbi, sexuje aj žije.
debata (10)

Sú však chvíle, keď si povedia dosť a zbalia si kufre bez ohľadu na slzy, alimenty, spoločný majetok, alebo len spomienky. Poznáme najkritickejšie momenty, keď sa to v chlapovi zlomí a buchne dvermi.

Nedostatok podpory

Muži sú deti a deti potrebujú zábavku. Nehovoríme o milenkách, alebo pánskych jazdách plných sexu a alkoholu. Hovoríme o technických vychytávkach, o nadšení, ktoré v nich tlie. Ak vám neustále predostiera niečo nové a vy mu na všetko vraciate údery, v ničom ho nepodporíte, nepochválite, alebo sa aspoň s ním netešíte, partner raz a navždy skončí toto obojstranné trápenie. Zdieľať nadšenie je pre muža dôležitejšie ako sex trikrát týždenne. Preto je dobré občas analyzovať vzájomné postoje.

Ničím ho neprekvapíte

Môže sa to stať za mesiac, za rok, ale aj za desať rokov. Keď muž začne mať pocit, že ste si všetko povedali, všetko spolu zažili, aj v posteli, pozná vaše pohyby, gestá aj odpovede, končí. Ako s filmom, ktorý už videl tisíckrát. Radšej to vzdá a zabuchne dvere aj srdce napriek následkom. Vždy je lepšia mierna neistota, ako len doživotná nuda a rovnaký obraz pred tvárou.

Skutočne zlá strava

Malichernosť? Pre chlapa nie. Ak vás nenaučila variť mama, dá vám prípravné obdobie. Rovnako je ochotný chytiť sa sám varešky. Lenže napriek rečiam feministiek, je priestor za sporákom, podľa väčšiny mužov, stále ženským priestorom. Mnoho žien začalo chodiť do kurzov varenia po tom, ako ich opustili partneri s dôvodom, že reštauračná strava nie je to pravé a im sa variť zakaždým nechce. S prázdnym žalúdkom sa totiž veľmi ťažko ľúbi, sexuje aj žije.

Málo slobody

Sloboda je síce niečo, čoho sa chlap svadbou tak trochu vzdá, na druhej strane dúfa, že ju od vás odstane naspäť ako svadobný dar. Ak ste tou, čo ho doslova škrtí, pozerá krivo, keď ide s kamošmi na pivo, alebo sa len tak kdesi na celý deň stratí, lebo každý chlap to potrebuje, veľmi skoro vás odstrihne. Keď si dá chlap na váhu rodinný život a slobodu, vždy zvíťazí voľnosť. Ženy, s ktorými chlap žije šťastný a dlhé roky, vedia, že práve to, že môžu byť od seba ich spája.

Vierovyznanie

Na začiatku ho rieši málo kto, ale časom vystúpi na povrchoch. Máloktorý muž opustí ženu, ak nedostáva sexu presne toľko, ako by si žiadal. No ak mu odopierate telo z náboženských dôvodov, ujde ako strela. To isté platí o prikázaniach, cirkevných pravidlách, alebo reguliach, ktoré vtiahnete do partnerstva. Ak nie ste rovnako naladení a pre vás je viera viac ako chlap, žiadny pri vás neostane.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #rozvod #manželská kríza

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...