Čo ak budem v posteli nudná?

Zväzuje vás strach, že v posteli niečo pokazíte? Že noc, na ktorú čakáte niekoľko týždňov, nebude podľa vašich predstváv? Alebo že sex bude jedna veľká nuda?

07.09.2015 09:00
sex, vzťah, problém Foto:
Nemyslite pred sexom na katastrofické scenáre.
debata

Ak spolu randíte niekoľko dní či týždňov, ale sex vedome odkladáte a čakáte na vhodnú chvíľu, vašu myseľ môže zaplaviť tisíc otázok. Alebo minimálne niekoľko, na ktoré by ste si mali okamžite odpovedať.

Mám strach, že niečo urobím zle
A ako to ide? Neexistuje správny či nesprávny sex. S novým mužom sa musíte chvíľu hľadať, kým nájdete v posteli „spoločnú“ reč. Je to prirodzené. Nalaďte sa na to, aby vám obom bolo príjemne. Dôverujte si, neschovávajte sa.

Čo, keď budem v posteli nudná?
Zažeňte podobné myšlienky. Plno stresu pred sexom, ktorý sa blíži, spôsobuje len problémy. Nuda s niekým, kto vás tak veĺmi priťahuje! Ani si to nepripúšťajte. Naopak, nalaďte sa na vzrušujúcu noc. Napríklad aj tak, že si pozriete nejakú erotiku na internete. Zveďte ho, nechajte sa ovládať, popustite uzdu fantázii… A bez obáv! Ak sa to nepodarí prvú noc, vyskúšate ďalšiu.

Ak to v sexe nevyjde, opustí ma
Ak sa s vami cíti dobre, váš vzťah napreduje, je plný smiechu a pohody, nemá na to dôvod. Rozumný muž predsa vie, že aj v sexe sa dvaja môžu chvíľu hľadať. Ale okamžitý rozchod po prvej noci? To je skôr záležitosťt filmov než realita.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #strach #partner #posteľ

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...