Schudnite vďaka športu, ktorý sa nazýva sex

Nie, nemusíte sa obmedzovať v jedení, ani potiť sa vo fitnescentre. Stačí, že si so svojim miláčikom poriadne užijete. Pri ktorých polohách najviac spaľujeme?

20.08.2015 11:00
sexuálna poloha, sex Foto:
Potešíte jeho, aj svoju postavu.
debata

Striptíz

Kalórie spaľujeme už predohrou, pričom vďaka sexi striptízu sa nám podarí „dať ich dole“ až 160. Ak sa vyzlečieme rýchlo, spálime ich len 15. Ale pozor, ak budete zo seba vzájomne strhávať šaty, spálite pritom až 75 kalórii, bez ohľadu na to, koľko toho máte na sebe.

Orál

Pri orálnom sexe môžeme spáliť až 150 kalórií. Zaujímavosťou je, že ak je sexuálny partner opitý (čítate dobre), žena, ktorá s ním sexuje, môže orálnym sexom spáliť až tisíc kalórií. Ako je to možné? Píše o tom dámsky portál madonna.oe24.at. Je to údajne preto, že opití ľudia bývajú citliví. A žena, ktorá ich má priviesť k orgazmu, sa skutočne „narobí“.

Jazdenie

Máte rada pozíciu „na koníka“? Dobrou správou je, že aj pri tejto pozícii čo-to spálime. Za minútu vraj až 50 kalórií, pričom popritom trénujeme aj chrbát, brucho a nohy. Na porovnanie: Pri misionárskej polohe spálime len 22 kalórií za minútu. Ak milovanie ukončíte orgazmom, spálite navyše 130 kalórií.

Sex vo vode

Obohatí váš sexuálny život a zlepší postavu. Za minútu spálite až 54 kalórií.

Rýchlovka

Môže byť spaľovačom tuku číslo jedna medzi sexuálnymi polohami. Hovorí sa až o 1000 kalóriách! Zaujímavé na tom celom je, že takéto číslo spálime, len ak sme prichytení „in flagranti“. Vďaka takémuto šoku spálime 300 kalórií, samotnou rýchlovkou za zatvorenými dverami 700.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #striptíz #kalórie #orgazmus #predohra #orálny sex #sexuálna poloha

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...