Čo muži chcú, ale nám neprezradia?

Muži neznášajú romantiku, chcú radšej sex pod sprchou ako túlenie a nikdy nerevú pri smutných filmoch. Tiež si to myslíte?

17.08.2015 17:00
sex, sprcha, sex v sprche Foto:
Sex v sprche - mužom sa neráta.
debata (1)

Muži a skrášľovacie produkty

Myslíte si, že sa ich netýkajú a patria do rúk len ženám? Omyl! Aj muži sú na tieto produkty márniví, rovnako ako my používajú peelingy, masky a krémy, tak ako vodu, mydlo a penu na holenie. Veď aj oni chcú žiariť a zbaviť sa tmavých kruhov pod očami.

Radi sa maznajú

Prečo mávame tak často sex a tak málo sa milujeme? Tiež ste už zopárkrát počas vášho vzťahu položili svojmu drahému túto otázku? A tiež ste mali pocit, že sa s vami mazná len preto, aby vás urobil šťastnou? V skutočnosti však muži potrebujú a chcú maznanie a túlenie rovnako ako ženy. Páči sa im, keď sa k nim schúlime, ľahneme si im na rameno. Do popredia u nich vystúpi ochranný inštinkt, vďaka ktorému sa cítia mužnejšie ako predtým.

Počet vašich bývalých

Keď sa vás priateľ spýta, koľkých sexualných partnerov ste pred nim mali a dodá, že číslo uňho skutočne nehrá rolu, určite klame! Faktom je, že muži nechcú vedieť, s kým ste sa pred nimi váľali v posteli a čo všetko ste tam spolu vystrájali. Preto lepšie spravíte, ak na túto tému taktne pomlčíte.

Nuda v posteli?

Sex pod sprchou, rýchlovka v lietadle na toalete či číslo na kuchynskom stole. To, čo v amerických filmoch vyzerá tak dobre, býva však v realite neúspešné. A vedia to aj muži. Pravdou je, že uprednostňujú mäkkú posteľ pred akýmkoľvek sexuálnym dobrodružstvom na netradičnom mieste.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sprcha #rýchlovka #posteľ #túlenie #ochranný inštinkt #sex v sprche

+ Nezabúdajte na svoje zdravie a začnite sa viac starať sami o seba.
Neinvestujte svoje peniaze do hazardných...

+ Vyvážený jedálniček je základom pre dlhodobé zdravie.
Finančná disciplína teraz vytvorí pevný základ pre...