Ako spoznáte, že vás miluje. Aj bez slov!

Hovorí vám, že vás ľúbi celým srdcom, ale vy cítite, akoby to bol iba vzduch premiešaný hláskami?

09.08.2015 08:00
láska, vzťah, dôvera Foto:
Netreba slová, aby ste pochopili, že vás ľúbi.
debata (17)

Slová môžu len potvrdiť váš pocit, že ste milovaná, ale nikdy ho nevyvolajú. Skutočná láska sa prejavuje inak ako iba verklikovaním otrepaných klišé.

Záleží mu na vás

Každý deň. Nie iba na výročie, alebo keď si potrebuje u vás niečo vyžehliť. Nemusí ísť o materiálne pozornosti. Pokojne stačí doniesť pohár vody v lete. Alebo sa spýtať, ako sa máte. Naozaj a úprimne, nielen pro forma. Skutočný záujem vycítite srdcom. Potom už netreba slová, aby ste pochopili, že vás ľúbi.

Je úprimný

Nehrá sa na hrdinu tam, kde nie je. Nenasadzuje ramená za každú cenu a vie aj sklopiť hlavu a priznať prehru, keď je to potrebné. Na druhej strane prizná, že sa obzrie aj za inou ženou, ale vy viete, že pohľad mu stačí a ďalej nepôjde. Muž, ktorý ženu miluje je do štipku kosti úprimný. Nepotrebuje nič zatajovať ani skrývať, pretože pochopil, že úprimná láska môže byť iba tam, kde obaja poznajú svoje klady aj zápory. Ak sa pred vami partner stále na niečo hrá, má na to obvykle zištné dôvody, ale láska k nim nepatrí.

Vie, čo máte rada

Tento fakt mnoho žien prehliada. Muž, ktorý ľúbi, bude vedieť, či vám spravia na narodeniny radosť ruže, alebo gerbery. Pozná, či ste adrenalínový typ, alebo radšej uprednostníte pohodu a podľa toho k vám pristupuje. Muž, ktorý sa vás snaží vtesnať do nejakej úlohy, hľadá pre seba viac spoločníčku ako lásku. Ak vás miluje, vie vás potešiť tak, že vás to naozaj chytí za srdce a nemusíte ďakovať za prekvapenia s tichým preklínaním.

Zaujíma sa o vaše telo

Sex o postoji muža k žene veľa napovie. Netreba sa zmieriť iba so zistením, že muž by chcel stále a preto musíte jeho chute trochu dostať pod opraty. Milujúci muž nechce iba pohyby. Vonia vašu pokožku. Miluje predohru plnú vášne a hoci je v ňom záľuba v živočíšnosti, stará sa aj o vaše blaho a orgazmy. Muž, ktorý miluje, miluje celé vaše telo a rád si ho vychutnáva. Teda žiadne rýchle čísla pri zhasnutom svetle. To je o pudovosti, láska je o prežívaní spoločnej slasti.

Vyhľadáva vás

Muži síce potrebujú svoj svet aj kamarátov, ale tí čo milujú, radi trávia čas s láskou aj v prípade kamarátov a pivných rečí. Volá vás na svoje obľúbené miesta, ukazuje vám zákutia jeho túžob a chce, aby ste ochutnali jeho svet a to, čo ho napĺňa a baví? Uznávame, môže to byť niekedy pre ženu nezaujímavé, otravné a nudné, ale je to znak, že muž vám dáva všetku svoju lásku.

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #milovanie #zamilovanosť #úprimnosť #záujem

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....