Návod, ako sa chlapovi nikdy "neopozerať"

Chceme, aby mal oči iba pre nás a to nielen, keď je čerstvo zahľadený, ale aj po roku, dvoch, či desaťročí.

06.08.2015 17:00
sexy bielizeň, sexuálna príťažlivosť Foto:
Očarte muža sexy bielizňou.
debata (1)

Niektoré vravia, že žena nedokáže byť pre chlapa atraktívna naveky. No a potom sú tu tie šťastné, čo majú grif na to, aby sa ich muž nevedel nasýtiť. Bez ohľadu, ako dlho je s nimi.

Vyzývavosť nie je lacná

Na verejnosti môžu okázalé, vulgárnejšie, zvodné gestá pôsobiť občas nemiestne. Verejnosť ale rozhodne nie ste vy s partnerom. Ani tá najslušnejšia žena by nemala zabudnúť, že jediná vec, ktorá mužov dokáže vzrušovať u ľahkej dámy, je práve jej vyzývavosť. Prejsť sa nahá po byte, ukázať partnerovi radodajné gestá, predstúpiť pred neho s pozvánkou na milovanie, nadvihnúť sukienku a nemať nohavičky. Buďte v erotickej pozícii kreatívna a partner sa vás niky nenasýti. Lákať ho bude nielen vaše telo, ale aj živočíšnosť a vyžarujúca zvodnosť.

Sexi bielizeň nevyrobili pre skriňu

Nemusíte dvakrát premýšľať, načo vyrobili sexi bielizeň, ktorá rozhodne nie je tak praktická ako poctivé bavlnené nohavičky. V klasických bielych gaťkách ale môžete zabudnúť, že muža očaríte. Vždy bude slintať po sexiciach v časopisoch, ktoré majú na sebe niečo, čo akoby ani nemali. Pritom podobné kúsky nestoja veľa peňazí a majú viacero veľkostí. Ozdobte svoje telo a zrazu partner nebude potrebovať iné, ak má krásne aj to, ktoré miluje.

Inšpirujte ho

Sexuálna optika je pre muža nesmierne silná, ale nie sú vysadení len na lacný sexepíl. Muž vás bude „žrať“ naveky, ak ho viete inšpirovať stále novými nápadmi. Nemusí to byť iba on, kto kreuje veci vo vzťahu. Nemusíte byť vo vzťahu vždy len praktickí. Prekvapte ho adrenalínovým víkendom. Nadchnite novým výletom, gurmánskym zážitkom. Správajte sa neprakticky, ale emocionálne. Doprajte partnerovi chlapské hračky a on sa do vás cez ne znova zamiluje. Každý rok, mesiac aj týždeň zas a znova.

Na prejavy lásky nečakajte

Niekedy je to cesta náročná, ale ani šťastné partnerstvo nie je zadarmo. Bozk na dobré ráno, aj dobrú noc. Objatie trikrát denne. Úsmev a pohladenie, aj keď nie je doma práve ideálne ovzdušie sú maličkosti, ktoré vedia chlapa znovu pre vás zapáliť, aj keď mohol mať v istých fázach vzťahu zajačie úmysly. Nerezignujte na nehu a partnerovi sa nikdy nezunujete.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #príťažlivosť #sexy bielizeň #vyzývavosť

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...