Čo si v lete chlapi všímajú na ženách najviac?

Zmení sa šatník, zmení sa optika. Letné mesiace prinášajú do života zmenu a muži sa už s príchodom jari začínajú pozerať na ženy inak.

27.07.2015 07:00
krásna žena, krása, žiarivá pleť Foto:
Ak viete zaujať aj v ležérnom štýle, muži po vás radi vyštartujú.
debata (49)

Nastupuje jarná túžba, zdvíha sa libido a prichádzajú plavky a krátke sukne. Vedieť, čo si muži všímajú, keď im je teplo, znamená bodovať na plnej čiare, ak chcete zaujať toho vášho, alebo niekoho nového.

Chôdzu

Viac ako počas zimy, pretože v lete sa prirodzene mení aj obuv. Ženské topánky sú pre mužov nezastupiteľný fetiš. Najmä tie s vysokým podpätkom. Preto si všímajú, ako sa nesiete a či máte len tak ledabolo upevnené žabky, nebodaj balerínky, alebo si viete aj cez leto dopriať peknú a sexi obuv. Muži aj podľa toho odhadujú, ako na tom asi ste s vyzývavosťou, sexepílom a vášňou.

Zadok

Je v ostrom uhle pohľadu. Najmä preto, že ho viac vidieť. Muži sú skoro bez seba, ak pekná ritka vykúka z krátkych šortiek, alebo sa jej jemné obrysy črtajú spod sukničky. Ani nehovoríme o tom, že krásny zadok, ktorý zdobia len tango plavky, by vedeli pozorovať na pláži aj celý deň. Zadok je skrátka v centre letnej pozornosti. Preto pozor, ak viete, že nie je práve v najlepšom stave do celulitídy až po vyrážky. Zamaskujte ho tak, že vyzerá príťažlivo aj keď sa kúpete. Nie každý strih plaviek sa hodí pre každý zadok. Muži sú nielen vnímaví, ale aj kritickí.

Tvár bez omietky

Na slnku sa veľmi ťažko maľuje. Prvým dôvodom je, že keď sa potíte, mejkap steká, akoby ste plakali. Druhým negatívom je, že vo vode nevydrží žiadne kozmetické líčenie dostatočne dlho. No a opaľovať sa v šminkách je nezmysel. Muži si preto konečne radi vychutnávajú ženy aj poobede, tak ako vyzerajú ráno. Úplne prirodzene. Preto pozor, ako sa správate k pleti, cez leto vám to vráti a každý muž si na vás posvieti.

Prsia

To už hádam vidí aj slepý, že cez leto sa muži pozerajú ženám do očí ešte menej ako počas zimy. Aj tie najkrajšie kukadlá totiž nemôžu konkurovať prsiam odhaleným takmer po bradavky. Feministkám stúpne žlč, ale mnohým ženám aj sebavedomie.

Prirodzenosť

Leto je obdobím, keď sa nám nechce na nič hrať. Pohoda večer, ráno aj počas dňa. Letmo preložená noha cez nohu a dovolenkový rytmus. Vtedy si muži všímajú, ako vie byť žena atraktívna, aj keď je dokonale uvoľnená. Ak ich vie zaujať aj v ležérnom štýle, radi po nej vyštartujú.

© Autorské práva vyhradené

49 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #obuv #zadok #mejkap #chôdza #prirodzenosť #letný šatník

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...