5 rád, ako premeniť letnú lásku na dlhodobý vzťah

Rozpálené telo, ovzdušie, more. Drink v ruke, žiadne starosti okrem hľadania muža, ktorý by sa k vám hodil.

19.07.2015 08:00
láska, vzťah, budúcnosť Foto:
Pre budovanie dlhodobého vzťahu sa nestačí iba zamilovať.
debata (2)

Letnú lásku zažil už každý, no len málokto z nás ju premenil na vzťah trvácny. Poznať zásady ochrany letnej lásky patrí k dovolenke rovnako, ako krém na opaľovanie a slnečné okuliare.

Zvoľte správnu vzdialenosť

Najprv to bude telo, potom plavky, správanie a celkovo porozumenie. Nepodceňujete ale vzdialenosť. Vyberať potenciálnych kandidátov na lásku sa oplatí do maximálnej vzdialenosti 50 kilometrov od vášho skutočného domova. Teda v prípade, že nepatríte k ženám, čo plánujú vydaj do zahraničia. Nájsť si však letnú lásku niekde z druhého konca Slovenska zaváňa fajn sexom na dovolenke, no ak čakáte niečo viac, stavili ste na trochu zlé zemepisné súradnice. Kvôli pár dňom pri mori sa nikto nebude sťahovať, ani dlhodobo cestovať a na bližšie spoznávanie nebudete mať čas.

Zvoľte si staršieho, alebo výrazne mladšieho

Seberovný partneri podľa štatistík sú skrátka najhoršou alternatívou na premenu letnej lásky na vzťah. Aj v bežnom živote najviac vydržia páry, kde je muž starší o deväť rokov, alebo je žena staršia minimálne o päť rokov. Máte teda dosť širokú škálu, či zajačika, alebo staršieho, ale so seberovným si znižujete možnosť mať dlhodobý úspech.

Choďte spolu na výlet

Nemusí sa nič zle stať, aby sa ukázal ako hrdina, no na výlete, pri dobrodružnom zážitku, alebo na poznávaní krajiny spoznáte, ako sa k vám správa. Často je výlet aj zdrojom napätia, nových situácií a vy tak spoznáte potenciálneho nápadník aj inak, ako keď je v pohode na pláži.

Zvoľte si formu budúcnosti

Pokojne sa dohodnite na tom, aké sú predstavy o kontakte a stretávaní, keď skončí tých krásnych desať, či dvanásť dní. Už tu môžete zistiť, či sa vaše predstavy zhodujú, alebo sú na míle vzdialené. Ak už pri úvode vidíte nezhody, v každodennom živote nemôžete rátať s tým, že by ste si dokonale sadli.

Hovorte o dovolenkách

Je to vynikajúca téma pod slnečník a o charaktere človeka veľa prezradí. Dovolenku a krajiny si totiž vyberáme naturelom. Nenechajte sa oklamať tým, že ste skončili na rovnakej pláži. Rád poznáva? Spal by aj pod stanom, alebo vyžaduje vlastné sociálne zariadenie? Len s cestovkou, či prípadne aj na vlastnú päsť? Kam by chcel ísť najbližšie? Naskytne sa mnoho otázok, ktoré napovedia aký, je a či sa s predstavami o živote približujete.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #pláž #budúcnosť

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...