Kosť, alebo žena správne "pri tele". Ktorú si chlap vyberie do postele?

Ženy žijú v presvedčení, že čím nižšie číslo na váhe vykrešú, o to viac porastie ich sexepíl.

13.07.2015 09:30
sexy žena, príťažlivosť, sexualita Foto:
Muži bažia po ženách, ktoré vedia očariť svojimi vnadami.
debata (3)

Skutočný pohľad do mužských predstáv o žene však obchádza vychudnuté postavy. Vracia sa do dôb, v ktorých leteli krivky a lá presýpacie hodiny. Nie je to vintage, ale ideál ženskej krásy, ktorý platí aj v 21. storočí.

Príliš chudá na sex a veci s tým súvisiace

Do módy sa telá kosť a koža dostali prostredníctvom módnych magazínov, v ktorých ale pracujú predovšetkým muži, ktorí sa na ženskú krásu pozerajú inak ako zo sexuálneho záujmu. Preto hľadali skôr hrany ako obliny. Príliš štíhle ženy však bežného muža vzrušia nahé omnoho menej ako tie, čo sú prirodzene zaoblené. Nehovoriac o medicínskych dôsledkoch. Ženy s podváhou majú väčšie problémy s otehotnením aj vynosením plodu ako ženy, čo sú skrátka správne stavané. Z toho dôvodu sú pre muža podvedome akosi menej sexuálne atraktívne.

Prsia a zadok nemajú byť rovné

Základný postoj muža, keď sa pozrie na ženu. Pri milovaní muži majú radi, ak nenarážajú na kosti. Obzvlášť pri polohe doggystyle. Muži, ktorí majú partnerky s väčším pozadím, preferovali pri súloži sex odzadu. Vidíte tu jasnú paralelu s pôžitkom a väčším zadočkom?

Lepšie svaly ako kosti

Muži v tom majú jasno. To len ženy jednoznačne obetujú ženské tvary za nízke čísla na váhe. Pritom nie je rozhodujúca váha. Svaly sú výraznejšie ako tuk. Preto môže efektne formovaná postava vážiť viac ako žena, ktorá má len kožu a pár zásob podkožného tuku. V príťažlivosti pohľadu sa však nemôžu rovnať. Váha skrátka nie je všetko.

Ohybnosť v posteli muži milujú

Tú im nevie dať žena, ktorá je príliš chudá, ani tá s nadváhou. Muži bažia po ženách, ktoré vedia očariť svojimi vnadami. V jednoduchosti povedané, nikdy pred nimi nemusíte stáť na váhe, ale bez šiat budete. Preto sú v kurze najmä ženy, ktoré majú správne formované partie a neboja sa zabehnúť aj päť kilometrov v rámci rekreačného behu. Samozrejme až po rannom milovaní. Tak si to predstavujú chlapi, len čo vás očami vyzliekajú kdesi na ulici, alebo v práci. Postava totiž okamžite naznačí mnoho možností, ako využiť ženu v posteli a práve na to sú muži nesmierne citliví.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #sexepíl #príťažlivosť

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...